1. Animal Crossing: New Horizons-updates kunnen worden uitgesteld

Animal Crossing: New Horizons-updates kunnen worden uitgesteld

"We weten nog niet of we iets moeten verschuiven, maar we moeten flexibel zijn"

Toekomstige updates voor Animal Crossing: New Horizons kunnen mogelijk worden uitgesteld door de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus.
Dat meldt regisseur Aya Kyogoku in een interview met The Washington Post. Ze werd gevraagd of het coronavirus invloed had op de content die na de lancering voor de game moet uitkomen. "We weten nog niet zeker of we iets moeten verschuiven, maar ik denk dat we er zeker flexibel in moeten staan." Producent Hisashi Nogami vulde aan: "Qua ons ontwikkelteam, moet ik denken aan hun gezondheid en welzijn."


Binnen het Nintendo-team dat het vorige week uitgekomen Animal Crossing: New Horizons heeft afgeleverd, wordt gewerkt aan diverse updates voor de game. Die worden bijvoorbeeld op speciale dagen, zoals feestdagen, uitgerold voor spelers. Zo vind in de eerste helft van april een speciale periode rondom Pasen plaats in het spel, genaamd Bunny Day. Dit evenement is al toegevoegd aan de game via versie 1.1.0.

animal crossing new horizons

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Pfff… Ik ben zó blij als alles weer gewoon zijn gang kan gaan. Ik ben KLAAR met dit achterlijke virus.
 • @Morgana

  Tjah omdat er een aantal mensen hun voeten eraan vegen…

  Wrm Nederland nu pas maatregelen heeft genomen is voor mij een raadsel. Hier in België waren ze er gelukkig snel mee.
 • @CyberFl

  Juist, maar alles zoveel sluiten gaat op de lange termijn niet veel doen. Ik las net dat alle grote evenementen tot 1 Juni gesloten zijn of niet door gaan.. Ik blijf dat behoorlijk overdreven vinden eerlijk gezegd.
  Het virus is echt niet magisch verdwenen op 1 Juni en ze kunnen écht niet nog langer alles dicht laten dan die datum.
 • @Morgana Niet verdwenen, maar wel uitsmeren over een lange tijd zodat de zorg het aan kan. ;)
 • @Robskeee
  Gelukkig snap jij het.
 • @Morgana

  Die datum is maar tijdelijk. Het gaat behoorlijk langer duren dan verwacht omdat men nu bezig is met een genezingsmiddel te ontwikkelen, en dat kan nog duren tot ergens volgend jaar.

  Overdreven zou ik het zeker niet noemen. Alles wat levensnoodzakelijk is moet blijven draaien, een absoluut minimum, en dat is ook niet zonder risico's. Dat mensen nu niet naar een bepaald evenement kunnen gaan laat me daarom dan ook bitter koud. Dit zijn luxeproblemen en geen noodzaak.

  De overheid kan gerust alles langer dichthouden en waarom zouden ze dat niet doen? De economische schuld is nu al torenhoog, dit is iets waar de hele wereld niet op voorbereid was. De politiek zit net zoals wij met de handen in het haar.

  En kijk inderdaad maar eens naar Nederland en Groot-Britannië, een achterlijk voorstel van de regering, al is gelukkig de meerderheid van het volk realistisch ingesteld en wordt er veel uitgehaald naar hun speciale aanpak. België zal binnenkort mogelijk nog moeten ingrijpen daarvoor, geweldig! Gelukkig hebben ze bij ons hun grijze massa nog weten te gebruiken.

  Iedereen zit momenteel thuis tegen de muren op te lopen, dus je bent lang niet de enige die het zwaar heeft, maar besef dat het met een grondige reden is. Wees al blij dat we niet in een ziekenhuisbed liggen! Dit hebben we nog nooit meegemaakt en we moeten aan elkaar denken en niet alleen aan onszelf. Het is niet omdat onze immuniteit "beter" is, dat we niemand kunnen besmetten.

  Binnenblijven is de boodschap, en niet ergens coronafeestjes organiseren… Het laatste waar ik nu van wakker lig zijn bepaalde evenementen of op café gaan.
 • @Mister Frowdo

  Oh absoluut - de maatregelen die ze nemen zijn goed en ook hoognodig! Het lijkt mij alleen niet bijzonder slim om alles voor een vol jaar dicht te gooien - bedrijven gaan dan ten onder. Zeker als, zoals jij zegt, het nog een jaar duurt voor dat geneesmiddel er is. Mensen kunnen niet een vol jaar thuis blijven, dat gáát gewoon niet, klaar uit.
  Op een gegeven moment gaat het leven gewoon weer door.

  Maar goed, in China gaat ook weer alles open dus ik verwacht eigenlijk wel dat dit bij ons rondom juni/juli ook weer het geval gaat zijn.
  Life..eh.. finds a way.
 • @Morgana

  Bedoelde het ook maar algemeen. Als je dagelijks naar het nieuws kijkt, erger je je aan het gedrag van mensen. Ik hoor mensen klagen dat ze bv. niet naar een vape-shop kunnen gaan of dat ze geen nieuwe kleren kunnen kopen in de winkels, en deze eisen dat deze weer open gaan om toch maar te kunnen winkelen voor luxeproducten.

  Ik mis de winkels ook, ik mis het gaan eten en het contact met mensen. Maar ik blijf thuis. Gezondheid van onszelf en anderen gaan voor.

  Voel je dus niet persoonlijk aangesproken, daar doelde ik niet op. Ik ben van nature wat cynisch.
 • @Mister Frowdo

  Oh ik voel me niet persoonlijk aangesproken, je hebt helemaal gelijk natuurlijk. Dit is gewoon een hele bizarre situatie.
 • @Mister Frowdo

  Ik vind het goed dat men het probeert uit te smeren over een langere periode en hopelijk is er dan snel een vaccin.

  Ik kan me wel voorstellen dat mensen het vervelend vinden en dat ze graag weer naar evenementen of kroegen gaan. Zelf wil ik ook wel lekker uit eten, voetballen, een biertje drinken of wat dan ook, maar ik houd er rekening mee dat t nog wel even duurt.

  Gelukkig wonen mijn vriendin en ik samen, dus alleen zijn we nooit. We werken allebei overdag en gaan elke dag ff een stukje hardlopen of wandelen. En verder doen we alles heel lekker rustig aan.

  Als je alleen woont kan ik me voorstellen dat je je kapot verveelt.
 • @Luigi1985

  Ik denk dat veel mensen daar nu last van hebben. We moeten er door, eender hoe!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren