1. Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville komt in oktober

Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville komt in oktober

Verschijnt op PS4, Xbox One en pc

Gisteren is Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville onthuld.

Het spel volgt Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 op en betreft dus tevens een third-person multiplayershooter met de bekende planten en zombies uit de Popcap-franchise.

Het spel komt op 18 oktober uit, maar een Founder-editie is beschikbaar voor mensen die nu besluiten tot aankoop aan te gaan. Deze digitale editie kan tot 30 september gekocht worden en geeft spelers nu al toegang tot de game. De komende zes weken tot lancering worden er diverse nieuwe elementen aan het spel toegevoegd. Hieronder is een foto met de roadmap van content naar de lancering t bekijken.

Battle for Neighborville heeft free-roam gebieden en social hubs zoals Dave Manor waar spelers contact kunnen legen met andere spelers en outfits voor hun personage aan kunnen trekken. De game heeft ook co-op splitscreen voor alle modi. Ook is er een Thunderdome-regio waarin twee teams met in totaal 24 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen.

Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville komt op 18 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Waar blijft de review? Jullie slaan zoveel games over! En dit is echt geen kleine game! Er zit een grote fanbase achter.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren