1. Nieuwe trailer Plants vs Zombies: Battle for Neighborville gelekt

Nieuwe trailer Plants vs Zombies: Battle for Neighborville gelekt

Aankondiging waarschijnlijk tijdens Gamescom

Een trailer voor een nieuwe Plants vs. Zombies met de ondertitel Battle for Neighborville is gelekt. Geruchten over een opvolger in de Garden Warfare-serie waren al enige tijd aanwezig en leken bevestigd wanneerhet handelsmerk was vastgelegd in Europa.

Duidelijk te zien is dat de video nog niet af is, maar een vroege versie van de trailer gelekt is. In een deel van de trailer is bijvoorbeeld de tekst te lezen; 'tijdelijke gamebeelden', terwijl er schetsen van personages worden getoond. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville scheen eerder onder de codenaam 'Picnic' te gaan, wat ook links bovenin de trailer terug te zien is.

De video heeft een vrolijke soundtrack en toont al veel van de game, hoewel dit in de uiteindelijke trailer nog kan veranderen. De game lijkt, net als Garden Warfare, weer een third-person shooter te worden met een focus op teams. Er zijn ook een aantal nieuwe elementen te zien, waaronder een discozombie en een ninja-paddenstoel, wat mogelijk nieuwe aanpassingsmogelijkheden zijn.

Een releasedatum of platforms zijn nog niet bekendgemaakt. In februari maakte EA al bekend dat een nieuwe Plants vs. Zombies-game dit najaar nog moest verschijnen. Vermoedelijk wordt de game officieel onthuld tijdens Gamescom volgende week. Bekijk hier ons overzicht met alle informatie en persconferenties vanaf de beurs in Keulen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren