1. Platenlabel hint naar nieuwe Def Jam-game

Platenlabel hint naar nieuwe Def Jam-game

Ouderwets worstelen met rappers

Op Twitter heeft platenlabel Def Jam recordings gehint naar een nieuwe game. Mogelijk wordt het eerste deel sinds 2008.

Vijf weken geleden plaatste het platenlabel een cover van Def Jam Vendetta, met de vraag welke artiest fans zouden willen zien. Vendetta verscheen in 2002 oorspronkelijk voor de GameCube en PlayStation 2, maar de box art toont een PS4-versie met het silhouet van een onbekende rapper.

Gisteren volgde het kanaal de tweet op met een minder subtiele hint. Een foto met verschillende subtitels voor een Def Jam-game noemt steden waar de game zich eventueel af zou kunnen spelen. De namen zijn variaties op Def Jam: Fight for NY uit 2004.

Het is onduidelijk wie de worstelgame mogelijk ontwikkelt. Destijds stond AKI Corporation onder Electronic Arts aan het roer van de serie, bekend van de destijds realistische AKI Engine. De studio maakt momenteel voornamelijk mode- en ritmegames voor Nintendo onder de naam Syn Sophia. Het laatste deel was Def Jam: Icon en werd gemaakt door EA Chicago.

Def Jam is van oudsher een platenlabel, waar artiesten als The Beastie Boys, Run DMC en LL Cool hun album onder uitbrachten

Welke rapper hoort er volgens jou op de cover van een nieuwe Def Jam-titel?

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hopelijk wordt het net zo vet als Def Jam Fight for NY! Die speel ik nog steeds wel eens via een emulator.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren