1. Astral Chain is een nieuwe Switch-titel van PlatinumGames

Astral Chain is een nieuwe Switch-titel van PlatinumGames

Nieuwe actiegame komt op 30 augustus uit

Tijdens de Direct afgelopen avond werd Astral Chain, een nieuwe Switch-titel van PlatinumGames, onthuld.

Mensen die aan games als Bayonetta en Nier: Automata werkten - waaronder Hideki Kamiya en Takahisa Taura - ontwikkelen het spel, dat op 30 augustus exclusief op Switch moet verschijnen.

De game draait om een speciale politie-eenheid in een multiculturele, futuristische stad die samenwerken met een speciaal wapen, genaamd de Legion. Het lijkt er op dat dit resulteert in diverse combo's in gevechten met allerlei monsters.

Hieronder is de eerste trailer te zien. Tijdens de Direct-uitzending waarin Astral Chain werd onthuld, verzekerde Nintendo dat de ontwikkeling van Bayonetta 3 ook voorspoedig verloopt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Platinum games: Strak combact system, grote wereld, over de top & curieuze vijanden!

    Een game ala Bayonetta & Nier is altijd welkom! Deze komt 100% zeker in huis!
  • Deze doet me een beetje denken aan Vanquish en die vond ik erg vet. Ik was gematigd enthousiast over Bayonetta. Mad World vond ik destijds wel vet. En ik geloof dat de medewerkers van deze studio eerder aan Viewtiful Joe werkten, dus vette games maken kunnen ze wel. Ik sluit deze in ieder geval niet uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren