1. PlayerUnknown's Battlegrounds komt naar PlayStation 4

PlayerUnknown's Battlegrounds komt naar PlayStation 4

Reserveer nu en ontvang Naughty Dog-kledij en accessoires

PlayerUnknown's Battlegrounds verschijnt op 7 december op PlayStation 4.

De PS4-versie bevat in-game items gebaseerd op Uncharted en The Last of Us. Mensen die het spel reserveren ontvangen Nathan Drake's outfit en Ellie's rugzak. De game ondersteunt HDR op PlayStation 4 Pro en heeft drie maps, namelijk Erangel, Miramar en Sanhok.

De battle royale-game verscheen eerder al op pc en Xbox One. Er komt ook een 'Survivor Pass: Vikendi' naar de game op PS4, Xbox One en pc. Deze los te kopen pas ontgrendelt een nieuw progressiepad voor spelers om items mee te ontgrendelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Speel het op de pc, dus weet niet of ik em koop voor de ps4.
 • Hopelijk dat hij beter draait dan de Xbox versie.
 • @Mr. Grand
  Dit vraag ik mij dus af. Zelf nooit de game gespeeld laat staan op de Xbox maar wat ik er van lees klinkt het niet als veel soeps.
  Soort van tactische br lijkt mij wel tof maar geen idee of deze game dan de moeite waard is op de PS4.
 • @AWESOMEDUDE3
  De Xbox One versie draait inmiddels redelijk goed, maar niet super. Hij loopt echter ook nog niet super op PC.
  Ik hoop niet dat de PS4 soortelijke opstartproblemen krijgt, maar ik ben er wel een beetje bang voor. Bluehole/PUBG Corp heeft daar helaas nogal een handje van..
 • @Gaaiz Redelijk goed ten opzichte wat het was wel inderdaad. Maar je kan het toch niet goed noemen? Althans ik niet. Laatst PUBG even opgestart na best veel blackout te hebben gespeeld met 60fps. Dat was toch wel even pijnlijk toen ik uit het vliegtuigje sprong in pubg.
 • @Robskeee Dat is logisch als je de helft van de frames krijgt. Gaaiz bedoeld meer dat het spel in vergelijking met vorig jaar zonder problemen loopt, dus geen framedrops, geen crashes e.d. Gezien de kracht van beide Xboxen loopt het spel nu gewoon prima. Op een pc kan je uiteraard wel 60fps halen, maar daar zijn de consoles simpelweg niet goed genoeg voor. Vooral omdat de game gewoon waardeloos geoptimaliseerd is.
 • @MythicZ
  Ik haal 120 of hoger tijdens pubg.
 • @CyberFl
  Dan zou je 240fps moeten kunnen halen als PUBG wél goed ontwikkeld was. Ook op de PC is vanuit diverse hoeken bevestigd dat de game zeer slecht geoptimaliseerd is. Maar jouw post is duidelijk meer bedoeld om te stoken. Geniet er van..
 • Juist ja in vergelijking met hoe het was is het nu 'goed'. Maar in vergelijking met een andere game is het nog steeds zwak. Precies wat ik aangeef. Tijdens het springen uit het vliegtuig krijg je nog steeds framedrops, zelf op de 1X.
 • @Mr. Grand Hij zal iets beter moeten kunnen draaien dan de Xbox one versie maar een stuk slechter dan de Xbox one X enhanced versie. En die versie vind ik al redelijk ruk als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Blackout.

  Dus verwacht er maar niet te veel van op PS4, en zeker niet als je een normale PS4 hebt.
 • Dit is volgens mij een beetje te laat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren