1. Playground Games werkt aan Forza Horizon 4

Playground Games werkt aan Forza Horizon 4

Gedeelde wereld en vier seizoenen

Ontwikkelaar Playground Games heeft tijdens de E3-presentatie van Microsoft Forza Horizon 4 aangekondigd.

In Forza Horizon 4 racen spelers in een nabootsing van een historisch Verenigd Koninkrijk. De racegame biedt een gedeelde spelwereld, waar spelers elkaar kunnen tegenkomen en uitdagen om een rondje te rijden. De trailer toont een brede selectie aan voertuigen, waaronder motoren en hovercrafts. Volgens de ontwikkelaar spelen seizoenen een grote rol in de game.

Forza Horizon 4 verschijnt 2 oktober dit jaar voor de XBox One en windows. De game zal vanaf die datum ook toegankelijk zijn via de Microsoft Game Pass.

E3

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

  • De motoren en hovercrafts zullen eerder geen te besturen voertuig zijn maar gebruikt worden als grote challenges waar je tegen moet racen in special events.

    Anyway… de game zag er voor mij als autoliefhebber echt als een droom uit!
  • Godverdomme wat is dit vet! Sorry voor mijn taalgebruik. Maar ik als ps4 pro bezitter ben jaloers dat de ps4 deze geweldige game niet hebt! Neemt niet weg dat de ps4 de meeste beste exclusives heeft. Maar kwa racegames is Forza echt the top!
  • Vet zeg kan niet wachten!
  • Voor een niet liefhebber van racegames zag dit er toch erg vet uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren