1. Ouders meer controle door grote PlayStation 4-update

Ouders meer controle door grote PlayStation 4-update

De grote PlayStation 4-firmware-update 5.50 is nu beschikbaar om te downloaden. De update brengt onder meer de supersampling-optie naar Sony's console.

Met deze langverwachte supersampling-optie kunnen PlayStation 4 Pro-spelers de resolutie van sommige games verbeteren op tv's met een 2K-resolutie of lager. Voor normale PS4-systemen voegt deze functie echter niets toe.

PlayStation 4 5.50 other features

Naast de supersampling-functie is er ook de Play Time Management-optie. Hiermee kunnen ouders, voogden of andere toezichthouders instellen hoe lang en wanneer een account kan worden gebruikt. Deze instellingen kunnen ook op een pc of tablet worden beheerd, door online in te loggen als manager. Wanneer een gekoppeld account de toegelaten speeltijd overschrijdt, wordt er een notificatie gestuurd, zodat het spel kan worden opgeslagen en afgesloten. Tevens worden de spellen die spelers gratis via PS Plus hebben gekregen nu in een tab gescheiden van de rest van de games in de bibliotheek en is het nu ook mogelijk notificaties te verwijderen.

PlayStation 4 5.50 main features

Spelers moeten verplicht de 5.50-update van 460 MB downloaden voordat zij hun PlayStation 4 kunnen gebruiken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren