1. Update: PlayStation 4-versie van Cuphead vandaag beschikbaar

Update: PlayStation 4-versie van Cuphead vandaag beschikbaar

Game stond kort op de PlayStation Store

Update: Cuphead is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4. Dit werd vandaag bekendgemaakt tijdens de Summer Game Fest-stream van Geoff Keighley.

De aankondiging wordt ondersteund door een stop-motion trailer onder begeleiding van een sfeervol nummer. Op het moment van schrijven is de game nog niet beschikbaar in de Nederlandse PlayStation Store. Het is dan ook nog niet bekend hoe duur de game is voor PS4.

Origineel bericht: Cuphead zou mogelijk naar de PlayStation 4 kunnen komen - het spel stond namelijk kort afgebeeld op de Britse PlayStation Store.

Inmiddels is Cuphead er weer van afgehaald, maar op gameforum ResetEra heeft men een screenshot van de game in de digitale PlayStation 4-winkel gemaakt. De aanwezigheid van het spel op PSN is opvallend, aangezien Cuphead vooralsnog alleen op Xbox One, pc en Switch verkrijgbaar is.

Het is niet bekend of er binnenkort een aankondiging van een PS4-versie van Cuphead op de planning staat. Wel houdt Geoff Keighley vandaag een nieuwe Summer Game Fest-livestream waarin het nieuws van een populaire onafhankelijke studio onthuld. Mogelijk gaat dit wel om Cuphead. De livestream begint vandaag om 17:00 uur.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Iedereen zou deze game moeten spelen, want het is echt een topgame!
  Verder vind ik de communicatie rondom de al aangekondigde DLC echt bar en boos, maar hopelijk horen we er vandaag eindelijk meer over. Alhoewel ik het ook wel zie gebeuren dat de DLC gecancelled/wederom uitgesteld is, dat de DLC een complete sequel is geworden (ala Hollow Knight: Silksong) of dat ze aangeven dat de focus nu eerst op de ‘The Cuphead Show!’ (aankomende Netflix show) ligt.

  Laten we het afwachten. :)
 • @PietS.
  Op de Xbox Store stond de DLC opeens als 'available now'! Hopelijk onderdeel van de aankondiging vandaag.
 • @That Mr Awesome

  Issie nu ook daadwerkelijk te downloaden en te spelen, of alweer offline gehaald? En laten we het hopen ja!
 • @PietS.

  DLC zou wel nice zijn, maar dan moet ik wel weer trainen:P

  Het heeft me de grooste moeite gekost om het spel uit te spelen, maar wat Piet S. al zegt: het was een top game. Ik durf zelfs wel te stellen dat dit de beste game is die ik afgelopen jaar speelde.
 • @Luigi1985

  Ik ook. Ik maak wel ff een nieuwe file aan om weer te oefenen, want ik wil m’n main file niet verpesten, m.b.t. aantal deaths, haha.
  Ik denk ook dat ik de DLC meteen op de Switch ga spelen, als ie daar ook op uitkomt.
 • @Luigi1985

  Idem. Ik heb 'm op de PC gespeeld maar ik hoop op een fysieke versie voor op de Switch met DLC.

  Ik heb me nog nooit zo overweldigd gevoeld door het spel gewoon uit te spelen (ik dacht dat ik de game te moeilijk zou vinden). Ook is de stijl supermooi, stak er massa's werk in en was het een knipoog naar al die oude cartoons waar ik gek op ben.


  Uniek!
 • Zeker een topgame ik had hier bijna een XBox voor aangeschaft 🤦🏼‍♂️. Gelukkig kwam die naar de Switch. Ik ga zeker alle trophies halen op de PS4 om lekker te kunnen poggen naar vrienden 😂
 • @RiRi

  Bereid je dan maar voor om 'm op de hoogste moeilijkheidsgraad te spelen! Succes! :-)
 • @Mister Frowdo

  Ik heb de game 1x voor de volle 200% uitgespeeld op X1. Dat doe ik nooit meer… :'-D Daarna ook nog een 100% / 0 death run gedaan.

  Op de Switch vond ik een normale 100% run genoeg, haha.
 • @PietS.

  Geweldig!

  Hoe heb je in hemelsnaam die robot missie gedaan op de hoogste moeilijkheidsgraad? :')
 • @Mister Frowdo

  Volharding en een hoop geluk! 😂
 • Duurde even maar mooi als die ook op de Playstation uitkomt.
 • Ik speel dit liever op m'n switch
 • Zelf vond ik cuphead matig. Graphics en presentatie zijn verfrissend en zag er leuk uit, maar het deed qua gameplay niet met mij wat de andere 'microsoft exclusive' Ori met mij deed. Van Ori heb ik wel genoten.

  Hou meer van platformen en ontdekken, dan van vijanden knallen denk ik. Dat vond ik denk ik ook zo mooi aan celeste (voor mij de beste game ooit gemaakt). Bijna geen vijanden, puur platformen op het hoogste niveau.
 • @Newgamessuck

  Celeste! Zo goed! Ik heb ondanks dat ik de game al 100 procent gehaald heb, kocht ik de Limited Run versie om hem ook fysiek te hebben. Wat een geweldige game dit!
 • @DopieJopie1

  Ah een mede 100%'er. Zeldzaam. Heb ook alle a b en C Sides en de dlc chapter gehaald. Geweldige ervaring.

  Ik raak ook niet uitgepraat over deze game. Is imo perfectie. Game vanaf de NES, wordt dit jaar 40. Maar van alle games durf ik te zeggen dat dit de beste is die ik ooit heb gespeeld.

  Vroeger ook bijvoorbeeld zo genoten van super mertroid, Mario Bros 3 en Zelda allp. Grote nostalgische waarde en op dat moment het beste ooit. Maar als ik nu kijk en nostalgie uitschakel geef ik mijn goat Award aan Celeste.
 • @Newgamessuck

  Zelfde hier. Wat een uren in gestoken. Zo genoten!

  Check even op Youtube de mensen die 114 procent halen, met de gouden aardbeitjes. Dat gaat mij te ver (alleen in chapter 1 gelukt). Maar ik vind dit zo gaaf om te zien dat mensen dit kunnen!

  Ook is Celeste de game voor speedruns. Deze game vindt zichzelf elke keer weer uit. Ik raak er ook niet over uitgesproken!
 • @Newgamessuck

  Celeste is/was ontzettend goed. Daar ben ik het mee eens. Volgens mij heb ik de C-sides niet allemaal gehaald.

  Qua platforming was het fenomenaal en ik was zelden zo 'trots' wanneer ik weer voorbij een bepaald level was, als bij Celeste.

  Toch zou ik zelf deze game niet de beste ooit noemen. Dit omdat de barrière voor mij best hoog is om er nog een keer aan te beginnen, of om toch nog even die C-side af te maken. Misschien omdat het niveau te hoog ligt om ontspannen te gamen.

  Mijn beste game ooit wordt wel voor een groot deel bepaald door nostalgie en dat is Super Mario Bros 3. Puur omdat dit de eerste game was die ik zelf kreeg (en toevallig ook nog eens geweldig was). Als ik die game speel, en dat doe ik nog regelmatig, dan ben ik altijd gelijk blij.
 • @Luigi1985

  Gewoon persoonlijke smaak. Mario Bros 3 is ook super, maar ik mis dan juist die uitdaging en dat 'nog 1x proberen' gevoel dat celeste mij geeft. En dan zonder te wachten direct weer in de actie te zitten.

  Maar zijn allemaal toppers. Vooral in de tijd dat mario bros 3 uitkwam was het zonder meer de beste game ooit. Maar voor mij dan tot zelda alttp en super metroid uitkwamen. Die namen voor mij toen het stokje over.
 • Mooi, hopelijk gaat Ori dan ook nog eens op de Playstation store verschijnen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren