1. PlayStation 5 bevat mogelijk 'Activities'-optie

PlayStation 5 bevat mogelijk 'Activities'-optie

Direct in bepaalde races duiken vanuit het menu

De PlayStation 5 bevat mogelijk een Activities-optie waarmee spelers direct vanuit het menu bepaalde aspecten van een game kunnen lanceren. Dat blijkt uit een preview van WRC 9 op Gamereactor.
De momenteel verwijderde preview noemt Activities kort en claimt dat het een 'directe link is naar specifieke races van het menu van de console'. Eerder vertelde systeemarchitect Mark Cerny aan Wired over dergelijke mogelijkheden.

"Ondanks dat het relatief snel is om games op te starten, willen we niet dat spelers de game opstarten, de game checken, de game opstarten, etc. Gameservers geven de console in realtime beschikbare activiteiten.

Zo geven singleplayergames informatie over missies die je kunt doen en welke beloningen je mogelijk krijgt - en al die keuzes zijn zichtbaar in de interface. Als speler kun je rechtstreeks in de game duiken."

Buiten de mogelijkheden in WRC 9 is er nog niets bekend over Activities. Volgens geruchten houdt Sony in augustus een tweede PlayStation 5-presentatie, waar mogelijk meer over de feature wordt onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zal wel ouderwets zijn, maar wil die dingen toch liever zelf ontdekken in Single player games.
 • @ShadowhunterrX

  Zal vermoedelijk wel gewoon gaan om dingen die toch al op je Quest Log staan. Kan me niet voorstellen dat ze dingen gaan spoilen in de menu's.
 • Dat single player klinkt voor mij als voornamelijk single player gamer erg interessant.
 • @Meta_coola

  Jij bent een echte Sony positivo!
 • @Don Carpaccio

  Why? Als ze echt iets zouden doen wat ik niet leuk vind, dan zal je mij echt wel gaan zien zeuren.
 • Leuk, maar overbodig!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren