1. PlayStation 5-event zou van 4 juni naar later in juni zijn verplaatst

PlayStation 5-event zou van 4 juni naar later in juni zijn verplaatst

Op het evenement zouden veel PS5-games worden getoond

Eerdere geruchten wezen op een PlayStation 5-evenement op 4 juni, maar volgens nieuwe berichtgeving wordt dit nu iets later gehouden.
Op het evenement zou Sony volgens eerdere geruchten veel PlayStation 5-games tonen. VentureBeat-redacteur Jeff Grubb maakte hier eerder melding van - Grubb wist eerder al diverse andere informatie op voorhand bekend te maken, waaronder de onthulling van Unreal Engine 5. Ook Jason Schreier, voormalige Kotaku-redacteur, meldde dat het evenement op begin juni gepland stond.


In een nieuw artikel op VentureBeat meldt Grubb nu dat het evenement vanwege onbekende redenen een onbekend aantal dagen naar achteren is verschoven. Nog steeds zou het in de eerste helft van juni plaatsvinden. Wel zou het kunnen dat een aantal third-party games die tijdens de show onthuld zouden worden, nu al eerder door uitgevers aan het publiek worden getoond.

Grubb laat zich ook uit over een Microsoft-livestream in juni. Het bedrijf zou hier dieper ingaan op het uiterlijk en design van Xbox Series X, al is daar al redelijk wat over bekend. Zoals eerder door Microsoft bevestigd, gaat het evenement in juli over first-party games.

PS5

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Oke komt mij wel redelijk goed uit als het teminste gepland stond voor donderdagmiddag Nederlands tijd want dat is mijn enige werkdag op locatie in de corona tijd. Dus als het uitgesteld wordt dan hoop ik niet Nederlandse tijd voor 6 uur op donderdag haha.
  • Ben wel benieuwd of we bijvoorbeeld echt Horizon 2 en dat soort games gaan zien. En natuurlijk eindelijk het design van de console.
  • @Real13

    Mag het hopen hun laatste echt grootste first party aankondiging is Ghost of tsushima geweest in 2017

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren