1. PlayStation 5 is 'de grootste PlayStation-lancering ooit'

PlayStation 5 is 'de grootste PlayStation-lancering ooit'

Voor het eind van het jaar moeten er meer exemplaren naar winkels verstuurd worden

De PlayStation 5 betreft de grootste lancering van een PlayStation-console ooit.

Dat laat Sony weten in een tweet. "We willen alle gamers bedanken voor het maken van onze grootste consolelancering ooit met de PS5. De vraag naar de PS5 is ongekend, en we willen bevestigen dat er meer consoles naar retailers gaan voor het einde van het jaar - blijf in contact met je lokale winkels."

Sony gaf geen exacte verkoopcijfers wat betreft de PlayStation 5-lancering. De vorige recordhouder was voor zover bekend de PlayStation 4 met 2,1 miljoen verkochte exemplaren in vijftien dagen. Sony gaf eerder al aan dat het in het eerste fiscale jaar, dat loopt tot en met maart 2021, meer exemplaren van de PlayStation 5 wil verkopen dan van de PlayStation 4. Daar werden 7,6 miljoen exemplaren van verkocht in dezelfde periode.

Microsoft bracht twee weken geleden al naar buiten dat de lancering van de Xbox Series X en Series S de grootste lancering in de geschiedenis van Xbox betreft. Ook Microsoft noemde daarbij geen exacte cijfers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mooi. Goed te horen dat er meer op de markt komt en het goed gaat.
 • Netjes, let's goooo!!
 • Supergoed nieuws! :-)
 • Ja en dat met zo'n verschrikkelijk slechte console-release. Mijn verwachting van de PS6; precies dezelfde fouten..
 • Hopelijk zijn de meeste PS5`s ook in handen van gamers gekomen en niet van die scalpers.
 • @ShadowhunterrX
  Ik hoop dat de gamers die mis hebben gegrepen rond de feestdagen toch nog een ps5 weten te krijgen.
 • Hebben ze een tijdje terug niet zelf gezegd dat ze minder zouden produceren dan bij de launch van de PS4?
  Was dat dan toen verkeerd uitgedrukt of is dit gewoon marketing BS?
 • @Mr.Happy was juist dat ze meer zouden produceren dan bij de PS4 launch
 • @Real13 ik kan me vergissen maar ik dacht minder te hebben gelezen. Good for them alleszins als het zo is :)
 • VVDr Sacre heeft het leven van mijn familie veranderd, Mijn man verliet me 4 jaar geleden, ik zag getuigenis hoe Dr Sacre zijn geliefde terugbracht, ik nam daarvoor contact met hem op en mijn man kwam terug bij mij, We praten en ik vraag hem of er is hoe hij me een goede baan kan bezorgen is macht hij zei ja, maar hij vertelde me over de dubbele spaarpot, nadat hij me had uitgelegd hoe het werkt, ik vind het geweldig en accepteer het snel, daarna betaalde ik voor de doos en hij deed het gebed voor de doos, hij stuurde het naar mij en ik ontvang het, ik stopte er slechts 200 euro in en na 24 uur controleerde ik het en ik ontdekte dat het geld ongeveer 20.000 euro in de doos zat, ik gaf mijn man wat geld om een heel goed bedrijf op te starten en mijn kinderen gaan hier naar een van de beste scholen in Nederland en ik gebruik de doos nog steeds tot op de dag van vandaag.Ik heb nu een gelukkig gezin dankzij Dr. Sacre, ik ben multi-rijk in Nederland, Dr. Sacre is de beste spreukmaker ter wereld, ik deel deze informatie met mensen om hen te helpen weten hoe ze rijk kunnen worden.Neem contact op met Dr Sacre via e-mail sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp +2349076034359 Dr Sacre is de beste in mijn leven
  Mevrouw Amelia
 • @LOVEYOURWORLD
  Wow ik zou het bijna geloven!
 • @LOVEYOURWORLD

  Ow dit is echt ongelofelijk mijn God ik schreeuw het uit hier mijn leven is een pak beter geworden door Dokter Sacre echt geloven jongens dit is echt waar mijn bankrekening is verdubbeld en dan reken ik zelfs mijn illegale rekeningen er nog niet bij die ik heb in Zwitserland en op de Kaaimaneilanden allee nu weten jullie het he het werkt echt ik pak m'n valies en ik vertrek naar Guantanamo Baai

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren