1. PlayStation 5-website krijgt update

PlayStation 5-website krijgt update

Nog steeds release gepland voor de feestdagen

De website van de PlayStation 5 heeft onlangs een update gekregen. De informatie over de console zijn onder andere bijgewerkt.

Het is lang stil gebleven rondom de nieuwe console van Sony, maar vorige week kwam er meer informatie over de specificaties van de PlayStation 5. De website heeft de informatie bijgewerkt met zaken die naar voren kwamen in de presentatie van vorige week. Het meest opvallende is dat de banner op de site nog steeds de feestdagen als releasedatum opgeeft.

Dit lijkt erop dat Sony hiermee aangeeft dat de console tot nu toe geen vertraging heeft opgelopen, zoals analisten eerder voorspelden. Wanneer de PlayStation 5 precies uitkomt is nog niet bekend.

Lees hier alle games die bevestigd zijn voor de nieuwe console.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Analisten "voorspelden" ook dat de ps3 de laatste generatie was.
 • @san5324
  Klopt, ik kan me van mn vroegere werk nog herinneren dat er een stel knakkers kwam vanuit CBS die ons gingen voorlichten over de verkoop (en cijfers en verwachtingen) van consoles. Het was toen 2012/2013 en 100% zeker was het dat het de laatste consolegen zou zijn volgens hen. Had nog even gemeld aan het eind van hun presentatie dat ik een andere mening/voorspelling erover heb, helaas kan ik dat nu niet meer even extra onder de neus wrijven.
 • @xevulutionx

  Ik ook hahaha
 • @san5324
  Ze voorspelde ook dat de Ouya en Stadia een succes zou worden 😏
 • @NR1_Xbox_fanboy

  Hahaha ja
 • AMD had al bevestigd dat de productie van de processoren op schema lag. Dat zijn super steriele werkplekken en grotendeels geautomatiseerd. Hetzelfde geldt voor assemblage.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren