1. PlayStation Classic een TEGENVALLER? - Commentaar

PlayStation Classic een TEGENVALLER? - Commentaar

De PlayStation Classic is al even uit en Lucas heeft 'm uitgebreid bepoteld. Daarom bespreekt hij samen met Jacco de ins en outs van de miniconsole en daarnaast natuurlijk gewoon al het nieuws van de afgelopen week.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Video niet gekeken maar op basis van reviews en wat het pakket biedt en ook hoe het pakket het biedt vind ik het product een grote haastige aanfluiting van jewelste.
  De lijst van verkeerde keuzes is erg groot naar mijn idee. Denk aan de controllerkeuze, veel missende games, vreemde keuze voor sommige wel aanwezige titels, het niet soften van het beeld, de pal-ntsc kwestie, de opties die niet normaal toegankelijk zijn en dan vergeet ik vast nog iets.
  En ik vind het zeer jammer want man wat was dit destijds een vette console. Echt een misser nu (wellicht door licensies) maar ik hoop eigenlijk dat ze t volgend jaar nogmaals proberen met 30-40 titels erin inclusief de noodzakelijke.
 • @xevulutionx echt jammer ja. Heb van meerdere mensen gehoord dat ze hun pre-order hebben geannuleerd.
 • @Jack O
  Jep zeker. Inmiddels jullie video gekeken en jullie halen dezelfde zaken aan. Dus we zijn het aardig eens :)
 • Tegenwoordig is alles 60hz, ook PAL. De output van de PS Mini is ook 60hz, dus de PAL-games die op 50hz worden weergegeven gaan niet altijd goed.

  De originele PlayStation is 50hz, dat ondersteunen onze TV's ook en de TV schakelt dan ook naar 50hz, maar daar lopen zowel games als console op 50hz en hier heb je dus geen last van dit probleem.
 • Gelukkig is de PSc al gekraakt en kunnen alle ROMs erop, dan kun je het prijskaartje evt. recht praten
 • @Bware jij bent dus een knutselaar :) Ik zou heel graag Tony Hawk op dat ding willen spelen op dat ding, gewoon plug en play.
 • @Jack O

  Er draait een PCSX - Rearmed emulator op de PSC. Voor mensen die geïnteresseerd zijn en zelf aan het knutselen willen; zoek even Modern Vintage Gamer op op Youtube. ISO's zijn al speelbaar als deze ook op de PCSX emulator goed draaiden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren