1. PlayStation Now krijgt mogelijk offline functionaliteit

PlayStation Now krijgt mogelijk offline functionaliteit

Maar alleen voor PlayStation 4-games

Volgens een anonieme bron van Kotaku wordt PlayStation Now in de toekomst ook offline beschikbaar.

PlayStation Now is een streamingdienst van Sony waarmee games on demand gestreamed kunnen worden. Het is te vergelijken met Netflix, maar dan voor videogames.

Volgens de bron is de offline functie van PlayStation Now vanaf september beschikbaar. De service is dan enkel beschikbaar voor PlayStation 4-games. PlayStation Now gaat op een vergelijkbare manier werken als PlayStation Plus: fans kunnen games van tevoren downloaden en in offline-modus spelen mits het hoofdaccount van de console toegang heeft tot de games. Op deze manier kunnen de games ook gespeeld worden op subaccounts.

Sony zelf heeft nog geen uitspraak over de eventuele offline functie van PlayStation Now.

PlayStation Now

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Zo,.. nieuws is al 2 weken oud heren… althans, de kop. Het nieuws zit hem erin dt het over drie maanden beschikbaar is!

    Toch bedankt.
  • Dit zal zeker voor meer verkoopcijfers zorgen aangezien een stream-delay ervoor zorgt dat de service gewoonweg te irritant is om je geld ertegen te gooien. Als dit probleem wegvalt word deze service natuurlijk 10 x interessanter.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren