1. Bugsnax en meer onthuld als PlayStation Plus-games voor november

Bugsnax en meer onthuld als PlayStation Plus-games voor november

Ohoewo!

Iedereen die een PlayStation 5 koopt en lid is van PlayStation Plus kan vanaf release de game Bugsnax downloaden. OokMiddle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition zijn onthuld als PS Plus-games van november, via dewebsitevan Sony.

Van 3 november tot 30 november kunnen PS Plus-leden de twee PlayStation 4-games zonder extra kosten downloaden. Middle-Earth: Shadow of War kwam in 2017 uit en kreeg van ons een 8,5. De Voidheart Edition van Hollow Knight bevat de hoofdgame en de vier uitgebrachte uitbreidingen. Het spel komt oorspronkelijk uit 2018 en kreeg op zustersite Gamer.nl een 9,5.

Naast deze twee games krijgen spelers die een PlayStation 5 kopen een extra verrassing. De PS5-versie van Bugsnax is vanaf release gratis beschikbaar voor abonnees. Het spel is vanaf 19 november zonder extra kosten te downloaden. Je hoeft bovendien niet direct een nieuwe console te kopen, want de game blijft tot 4 januari 2021 verkrijgbaar.

Ontwikkelaar Young Horses heeft bovendien een launchtrailer van Bugsnax uitgebracht. Ook is bekendgemaakt dat er een fysieke versie van de game wordt uitgebracht en dat de PS4- en PS5-versie aparte lijsten voor trophies hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • Bugsnax een keer proberen kijken of dat wat leuk is.
 • System seller

  Post is a duplicate, please edit your post
 • Shadow of War was best vermakelijk.
  Hollow Knight ziet er wat minder uit.
 • @Mr. Grand
  Hollow Knight veegt kwalitatief en als ervaring volledig de vloer aan met Shadow of War imo. Echt een van de beste games van de laatste jaren. Ja het is misschien een grafisch een wat simpeler vormgegeven game (maar de artstijl is nog steeds fraai). Qua gameplay zit het perfect in elkaar en mits je ietwat houdt van uitdaging en van een metroidvania dan zit je meer dan goed. Echt zeker gaan testen mr De Groot
 • Hollow Knight is een fantastisch game! Must play.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren