1. PlayStation Plus-games van februari bekend

PlayStation Plus-games van februari bekend

Destruction Allstars, Concrete Genie en Control: Ultimate Edition

Sony heeft de games aangekondigd die in februari gratis beschikbaar zijn voor PlayStation Plus-leden. 

Het gaat om Destruction Allstars, Concrete Genie en Control: Ultimate Edition. De games zijn vanaf dinsdag 2 februari gratis beschikbaar via de dienst van Sony. 

Destruction AllStars is speelbaar op PS5 en werd vorig jaar tijdens de PlayStation 5-onthulling voor het eerst getoond. De game draait net als de klassieke franchises Destruction Derby en Twisted Metal om het rammen tegen wagens. Een uniek aspect aan de game is dat wanneer de wagen van de speler total-loss is, men uit de auto kan stappen en te voet verder kan vechten.

Concrete Genie werd in oktober 2019 uitgebracht voor PS4. In de adventuregame schilderen spelers muurtekeningen en graffiti, dat vervolgens tot leven komt op de muur. Spelers gebruiken de bewegingsgevoelige techniek in de DualShock 4-controllers om te schilderen. PS Plus-leden kunnen de PS4-versie spelen op zowel PS4 als PS5.

De derde game is de Ultimate Edition van Control. Deze editie van de Remedy-game bevat naast de hoofdgame en alle uitgebrachte gratis updates ook beide uitbreidingen, The Foundation en AWE. Control Ulimate Edition is op zowel PS4 als op PS5 speelbaar. Op de nieuwe console van Sony maakt de game gebruik van de extra rekenkracht.

Tot en met 1 februari kunnen de games Maneater, Shadow of the Tomb Raider en Greedfall nog worden geclaimd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Erg mooie maand qua ps plus games
  • De andere titels lijken me persoonlijk schijtgames, maar Control Ultimate Edition alleen al maakt het een goeie deal. Mooi maandje!
  • @COSMIC_TSAR Sony goed bezig man. In gamepass had ik control al voor de xbox one x, via ea play. Maar wacht nu lekker om de versie op de ps5 te spelen. Steeds sneller triple a games al bij de ps plus, goed bezig! Daarbij komt sony ook nog met een soort van gamepass naar de playstation!
  • Ik heb zowel Concrete Genie als Control gespeeld en van beide genoten. Ik ben blij dat ik Control verkocht heb want nu krijg ik gratis de dlc en de update erbij. Kopen voor de upgrade ging ik gewoon niet doen.
    Destruction Allstars is niet mijn ding maar ik zal 'm wel even proberen.
    Hoe dan ook een geweldige maand.
  • Concrete Genie is wel vermakelijk, niet heel goed. Heel vet dat de ultimate edition van Control erbij zit!
  • Wow zeer mooie maand zeg. Concrete Genie nooit gespeeld maar als ik afga van DF video en andere reviews is het een ondergewaardeerde topper.

    En Control voor PS5 is dit de echte ps5 versie of een halve zoals bij Cyberpunk. Heeft dit dan 60 fps, hogere res en Ray tracing?
  • Ik heb nog geen playstation 5 helaas. door de schandalig weinig leveringen. Echter, kan ik de games gewoon via de store al gewoon aanschaffen via playstation.nl op mijn account?
  • @foreveryoung80 ja, dat kan. Wacht ook nog op mijn ps5, maar heb bugsnax en maneater kunnen claimen via de playstation app.
  • @obi-twan kenobi thanks vriend. oh fuck voor bugsnax ben ik dan te laat? of kan ik die deze maand nog binnen halen? Weet jij of intertoys deze week voorraad binnen krijgt? Is echt een schande man sony. Waar xbox gewoon weer bij bol.com voorraad kreeg en amazon maandag. geen ps5`s binnen.
  • @foreveryoung80 graag gedaan. Bugsnax ben je inderdaad te laat. Maneater is nog wel te claimen tot 3 februari.

    Durf het niet te zeggen wat levering intertoys betreft. Heb zelf bij Nedgame besteld en die verwachten februari/maart nieuwe voorraad. Dacht destijds dat de ps4 bij launch al populair en schaars was, maar de ps5 is echt gewild. Heeft denk ik vooral met de lockdown te maken. Mensen hebben meer geld over en hebben meer tijd om te gamen. Hopelijk zijn we beide snel aan de beurt.
  • @obi-twan kenobi thanks. hoop het ook. is niet enkel de lockdown. gewoon klote scalpers ook.
  • @obi-twan kenobi Iemand die hier ook nog een xbox one x heeft? Wanneer komt the medium hierop? Want heb geen zin om nu ook nog een series x te kopen, aangezien de one x ook gewoon 4k aan kan, welliswaar mindere framerate en laadtijden, maar dat maakt me niet zo uit
  • @foreveryoung80 the medium komt als ik het goed heb alleen uit voor series s en x. Wacht zelf met aanschaf series x tot er een inruilactie is.
  • @obi-twan kenobi@obi-twan kenobi Ja geld geen gebrek voor mij. Maar weet nu al dat ik meer op de ps5 gaat spelen. the medium komt ook op one x uit, en gewone xbox zeiden ze. maar om zo weer mensen te werven voor de series x en s. zijn deze eerst weer time exclusief. irritant.
  • @foreveryoung80
    The Medium is echt alleen voor de next gen. In grote gedeelten van het spel speel je in de twee werelden die tegelijk gerenderd moeten worden, waar de oude consoles gewoon te zwak voor zijn.

    https://www.google.com/amp/s/gamerant.com/the-medium-next-gen-bloober-team/amp/
  • @COSMIC_TSAR als je praat over xbox one s wel ja. komt ook gewoon op one x. heeft microsoft zelf gezegd. ondanks wat mindere cpu van one x, heeft de one x wel meer bandwidth en teraflops en geheugen dan de series s.
  • @foreveryoung80
    Sorry kerel, maar maar haal jij je info vandaan? Hierboven ook al over PlayStation versie van Gamepass, wat Sony meermaals heeft aangegeven niet te gaan doen (first party games day one in abbo). En hier ook, stel je een vraag, ik geef je antwoord met bron en dan kom je met complete misinformatie.
  • @COSMIC_TSARk zeg ook een soort gamepass, niet dat first party games dan gelijk op launch erin komen. Dat de medium enkel naar series x en series s komen is wel raar verhaal. Aangezien de one x op sommige punten gewoon sterker is dan de series s. Maar dit is dan ook gewoon pure marketing, om zo meer mensen naar series s en x te lokken. want die game zou je natuurlijk ook in performance mode op 1080p in 60fps kunnen spelen. denk eerder dat het gewoon timed exclusive is. Want forza horizon 4 draait ook gewoon prima op mijn one x, en forza horizon 5 komt ook gewoon op de one x uit.
  • @foreveryoung80 Wat voor tv heb jij?
  • @MythicZ lg cx 65 inch. en ja ik speel liever 4k. maar om een game toch goed te laten draaien en stabiele fps, heb je bij de series x ook dat het naar 1440p gaat of 1080p. Nu ben ik genoodzaakt een nieuwe series x te kopen omdat the medium niet op de one x draait, vind ik wel schijt aan de gamers hebben eigenlijk vaan microsoft. console die iets ouder als 3 jaar is, en gewoon 499 euro kosten!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren