1. Poolse PlayStation-site lekt PS Plus-games

Poolse PlayStation-site lekt PS Plus-games

Monster Energy Supercross en Titanfall 2

Via de Poolse PlayStation-site zijn de aankomende PlayStation Plus-games gelekt, het gaat om Titanfall 2 en Monster Enery Supercross – The Official Videogame.

Op de website is het nu niet meer terug te vinden, maar gelukkig hebben wij een screenshot weten te maken (zie onder). De Poolse versie van de PlayStation-website meldt dat de PlayStation-plus games van volgende maand Titanfall 2 en Monster Energy Supercross zijn. Deze games vervangen Nioh en Outlast, de gratis games van november.

In Monster Energy Supercross kunnen spelers officiële motorrace-circuits ervaren, zoals Daytona, met echte coureurs uit de 250SX- en 450SX-klasse. De speler doet mee aan kampioenschappen om de beste coureur te worden. Tevens is er de mogelijkheid om zelf circuits te creëren die online gedeeld kunnen worden.

Titanfall 2

Titanfall 2 is een first-person shooter die is uitgebracht in 2016. In Titanfall 2 besturen spelers Titanen, exoskeletten in mecha-stijl en hun piloten. Deze piloten zijn behendig en zijn uitgerust met een verscheidenheid aan vaardigheden, variërend van wall-running tot cloaking. De singleplayer-campagne speelt zich af in een science fiction-universum en volgt het verhaal van Jack Cooper, die een band heeft met de Titan BT-7274 omdat deze vroeger van zijn mentor was. Samen gaan ze op een zoektocht om te voorkomen dat de Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) een superwapen lanceert dat de Militie-planeet Harmony dreigt te vernietigen. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan hier de review.

psplus

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Titanfall 2! Absolute must, vooral voor de single player.
  • Nice!
    Zeker binnen halen.
  • Nice, Titanfall ook maar ff voor de PS4 binnenhalen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren