1. PlayStation Plus-games voor maart bekend

PlayStation Plus-games voor maart bekend

Kolossen en egels

Sony heeft de gratis games voor PlayStation Plus-leden voor maart bekendgemaakt. Zoals gebruikelijk krijgen leden twee games die de gehele maand te downloaden zijn.

De twee games zijn de remake van Shadow of the Colossus en Sonic Forces.

Shadow of the Colossus draait om Wander, het hoofdpersonage dat op zijn paard rijdt en een land betreedt waarin gigantische wezens rondlopen. Deze wezens beklimt hij om een bepaalde reden.De game werd ontwikkeld door Team Ico en verscheen in 2005 op PlayStation 2. De remake werd begin 2018 uitgebracht.

Sonic Forces verscheen in 2017 en werd gemaakt door het team achter Sonic Colors en Sonic Generations, de beter ontvangen games van de afgelopen jaren. De game heeft drie unieke gameplay-stijlen bevatten, waarvan "klassieke" en "moderne" stijlen onderdeel van uitmaken.

De PlayStation Plus-games voor februari kunnen nu nog worden gedownload. Dit zijn Bioshock: The Collection, De Sims 4 en de PlayStation VR-game Firewall Zero Hour.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • PS+ krijgt Sonic Forces en Xbox Sonic generations. Gelukkig krijgen de PS4 mensen er nog een goeie game met Shadow.
  • Goede maand!
    (Maar ik vind dan ook alles van Sonic leuk)
  • @Eshura

    Ik ben vooral benieuwd naar Shadow of the Colossus, schijnt een immense PS klassieker te zijn, maar heb voor de PS4 geen playstation gehad en ben er nog niet aan toe gekomen deze te kopen voor de PS4.
  • @gertjun

    het is een goede remake en de game zelf had destijds een grote impact op mij. Ik moet echter wel eerlijk bekennen dat de gameplay van de remake echt wel gedateerd aanvoelt. Het is allemaal wat klunky, inaccuraat en zit je meer dan eens in de weg. Destijds merkte ik dit niet, vandaag de dag echter wel. De ervaring zelf is echter meer dan tof genoeg om de remake alsnog aan te raden. Veel plezier ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren