1. Remote Play toegevoegd aan Android in PlayStation 7.00-update

Remote Play toegevoegd aan Android in PlayStation 7.00-update

En grotere party's

De PlayStation 7.00-update bevat onder andere aanpassingen aan het party-systeem en voegt ook remote-play toe aan Android.

De PlayStation 4 System Software-update 7.00 komt deze week wereldwijd uit, dit meldt Sony via de PlayStation blog. Deze update zorgt er onder andere voor dat party's nu groter kunnen zijn. Voorheen was de limiet acht spelers, dit wordt verdubbeld naar zestien. Ook is de netwerkconnectiviteit en audiokwaliteit verbeterd.

Tevens wordt Remote Play voor Android geïntroduceerd, hiermee kan een selectie aan PS4-games gespeeld worden op mobiele apparaten. Remote Play was al beschikbaar voor iOS-apparaten, waar nu een update voor verschijnt zodat de controller altijd weergeven kan worden en de schermstand kan worden vergrendeld.

Spelers kunnen hun DualShock 4 draadloze controllers via Bluetooth gebruiken voor Remote Play op een Android, iPhone, iPad en Mac. Om hier gebruik van te maken moet de smartphone Android 5.0, iOS 13, iPadOS 13 of macOS Catalina (uit in oktober) hebben.

De update is later deze week beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Leuke optie, dmv een clip kun je de ps4 controller aan je phone koppelen, net een Switch! 3,99 bij Aliexpress.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren