1. Londen krijgt tijdelijke Pokémon Center-winkel

Londen krijgt tijdelijke Pokémon Center-winkel

Eerste Europese Pokémon-winkel sinds 2014

In oktober wordt er een tijdelijke Pokémon Center-winkel geopend in Londen. De winkel sluit haar deuren weer in november, wanneer Pokémon Sword en Shield worden uitgebracht.

Op het Twitter-account van Pokémon UK is aangekondigd dat Londen een tijdelijke Pokémon Center krijgt. In de exclusieve winkel, welke volledig in het teken staat van Pokémon, wordt officiële merchandise van de populaire franchise verkocht, zoals knuffels, actiefiguren, kleding en meer. Veel van deze artikelen zijn nergens anders verkrijgbaar en zijn dan ook erg gewild.

Hoewel Pokémon UK in het bericht op Twitter alleen zei dat de tijdelijke Pokémon Center in Londen opent in oktober, heeft The Pokémon Company bevestigt dat deze opening plaatsvindt op 18 oktober. Een maand later worden op 15 november de deuren weer gesloten, op dezelfde dag dat Pokémon Sword en Shield worden gelanceerd voor de Nintendo Switch.

De Pokémon Center-winkels zijn momenteel alleen te vinden in Japan, Singapore en de in Verenigde Staten. Hiervan bevinden twaalf winkels zich in Japan, terwijl Singapore en de Verenigde Staten beide slechts één echte winkel tellen. In 2014 kwam de Pokémon Center voor eerst naar Europa met een tijdelijke winkel in Parijs, welke voor drie weken was geopend.

Pokemon Center

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren