1. Pokémon Company heeft plannen voor nieuwe mobiele-game

Pokémon Company heeft plannen voor nieuwe mobiele-game

LinkedIn-vacatures geplaatst voor game designers.

De Pokémon Company heeft via LinkedIn vacatures aangegeven dat ze bezig zijn met een nieuw Pokémon project. De Pokémon Company vraagt via LinkedIn om game designers die ervaring hebben met Unity en willen werken aan een nieuw Pokémon-project.

In de geplaatste vacature van de Pokémon Company wordt gevraagd naar een persoon die meer dan vijf jaar ervaring heeft in mobiele game design en softwareprogramma Unity. Wat opvalt is dat nog geen andere Pokémon-game, los van de Pokémon Trading Card Game voor de tablet, gemaakt is met behulp van Unity. Deze vacature geeft dus weg dat de Pokémon Company bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe Pokémon-game voor de smartphone.

Pokémon GO

Eerder werd bekend dat later deze maand in Pokémon GO PvP-gevechten gaan plaatsvinden. Wat voor Pokémon-game gaat de Pokémon Company maken voor de smartphones?

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren