1. Pokémon Crossing en 10 jaar de 3DS! - Bonuslevel 37

Pokémon Crossing en 10 jaar de 3DS! - Bonuslevel 37

En wie heeft die goodiebag toch gewonnen?

De 37ste aflevering (woah!) van Bonuslevel is gearriveerd en er is weer genoeg sappigs om te bespreken.

Lucas, Jacco en Cody hebben het over nieuwe geruchten over de Switch Pro, een mogelijk Donkey Kong-gedeelte voor Super Nintendo World en de eerste verjaardag van Animal Crossing: New Horizons. In het bonusonderwerp zit deze week de Nintendo 3DS, want die is 10 jaar oud! Hier behandelen we gelijk jullie Discord-vragen, gevolgd door wat fijne mailtjes. We sluiten af door een Nintendo-goodiebag weg te geven. Waar wacht je nog op? Luister snel de aflevering!

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren