1. Pokémon-film: The Power of Us komt naar Europa

Pokémon-film: The Power of Us komt naar Europa

Film draait vanaf 24 november in Verenigd Koninkrijk

De nieuwe Pokémon-film, The Power of Us, komt vanaf 24 november naar Europese bioscopen. Dat is bekendgemaakt door Fathom events. Voorlopig komt de film alleen naar het Verenigd Koninkrijk. Wanneer de film in Nederland komt is nog niet bekend. De film volgt wederom Ash en Pikachu op hun reis door de Johto regio.
Pokémon

Pokémon: The Power of Us is de 21e film in de Pokémon-franchise. De film volgt net als in de vorige film Pokémon: I Choose You, Ash en Pikachu op hun reis door de Pokémon-wereld.

In de film gaan Ash en Pikachu samen op reis naar het jaarlijkse Wind Festival in Fula City. Hier wordt de Legendarische pokémon Lugia geëerd. Wanneer een serie van gevaarlijke gebeurtenissen wordt veroorzaakt door Team Rocket zijn er meer helden nodig dan alleen Ash en Pikachu. Bekijk hieronder de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren