1. Pokémon Go: Community Day van volgende maand focust zich op Mareep

Pokémon Go: Community Day van volgende maand focust zich op Mareep

En ga op jacht naar Mew

Niantic heeft de details over het vierde Pokémon Go: Community Day-evenement bekendgemaakt. Deze keer is het Mareep die centraal staat tijdens het weekend.

Tijdens het Community Day-evenement van volgende maand verschijnt Mareep veel vaker in Pokémon Go. De derde Pokémon Go: Community Day gaat op 15 april van start en tussen 11.00 uur en 14.00 uur Nederlandse tijd krijgen spelers de kans om het schaapachtige wezen te vangen. Welke exclusieve move Mareep krijgt en of er de mogelijkheid komt of ‘m te evolueren heeft Niantic niet bekendgemaakt. Wel weten we dat gedurende de Community Day eieren vier keer zo snel uit te lopen zijn en duren Lures maar liefst drie uur, in plaats van het standaard half uurtje.

Voordat het Community Day-evenement van start gaat kunnen spelers nog gebruik maken van het speciale evenement Eggstravaganza, dat gehouden wordt vanwege Pasen. Tot en met 2 april zijn er, net als vorig jaar, weer verschillende extra’s te verkrijgen. Het Pokémon Go Eggstravaganza-event stelt spelers in staat om vijf en tien kilometer-pokémon te vinden in eieren van 2 kilometer, dubbele candy uit hatches, verhoogde kans op baby-pokémon, boxes met super-incubators en starpiece en is er dubbele Stardust te verdienen.

Verder heeft Niantic laten weten dat spelers later deze week op jacht kunnen gaan naar de legendarische pokémon Mew en dagelijkse missies kunnen voltooien in Pokémon Go. Deze luiden als volgt:

  • Special Research zijn opdrachten die ontvangen worden van Professor Willow en sturen spelers op een ontdekkingsreis.
  • Field Research-missies krijgen spelers door Pokéstops te bezoeken en geven ze de opdracht om bijvoorbeeld specifieke pokémon te vangen of gevechten te ondergaan.

Met beide missies kunnen spelers zeldzame pokémon vinden en beloningen vrijspelen. Per dag kunnen spelers maximaal één stempel verdienen na een missie, er zit echter geen limiet aan de hoeveelheid Research-missies op een dag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren