1. Pokémon GO-gebruikers gestegen met 35 procent

Pokémon GO-gebruikers gestegen met 35 procent

Groei te danken aan sociale evenementen

Niantic heeft dankzij nieuwe features en community-dagen, een sterke groei van 35 procent aan actieve gebruikers op Pokémon Go gekregen. De groei is volgens Niantic te danken aan verschillende sociale evenementen die het bedrijf organiseerde om het spel te promoten.
Pokemon Go

In de blog van Niantic verklaart CEO, John Hanke dat de ervaringen van afgelopen zomer hebben bewezen dat technologie ook een positieve kant kan brengen bij de groei van connecties binnen de samenleving. De gehouden globale evenementen trokken rond de 400.000 bezoekers. Niantic zegt dat deze evenementen de wil toont van de community om met elkaar te spelen. De nieuwe features om vrienden met elkaar te worden en Pokémon te ruilen resulteerde in 113 miljoen vriend-connecties en 2,2 miljard gestuurde gifts.

Niantic werkt ondertussen aan nieuwe features als PVP-modus en mogelijk binnenkort de introductie van de vierde generatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Heb het alleen in het begin gedaan maar het trekt mij niet zo. Wel goed voor niantic.
    Is die potter game van hun er al eik en is da wel iets
  • @Hyuga-Gray ja die is er, maar valt mij tegen
  • @leonkwn Dat is een andere game van een andere ontwikkelaar. Die van Niantic komt pas eind dit jaar uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren