1. Pokémon GO komt in 'Ultra Bonus'-evenement met Mewtwo

Pokémon GO komt in 'Ultra Bonus'-evenement met Mewtwo

Pokémon GO zomerevenement finale details bekend

Niantic heeft de laatste details bekendgemaakt over de finale van het zomerevenement binnen Pokémon Go. Als een bonus op het succes van de 'Global Challenge' binnen het spel is er nog een 'Ultra Bonus'-evenement gemaakt. Dit gaat van start op 13 september. Binnen dit evenement verschijnt de legendarische Pokémon Mewtwo voor het eerst in raids van 20 september tot en met 23 oktober.

Voordat dit evenement begint, komen eerst de legendarische vogels, Articuno, Zapdos en Moltres weer terug in raids, inclusief hun shiny-versies. Dit vindt plaats van 13 september tot en met 20 september. De raids met Mewtwo volgen direct hierna.

Pokemon go

Hierbij zullen ook de wereldwijde verdeelde exclusieve Pokémon: Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch'd overal ter wereld te 'hatchen' zijn met eieren van 7km.

Met één van de grote aankondigingen ooit binnen Pokémon GO lijkt het of Niantic, langzaam naar de introductie van Gen 4-Pokémon wil werken, maar dat is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren