1. Charmander middelpunt van vijfde Pokémon Go community-dag

Charmander middelpunt van vijfde Pokémon Go community-dag

De vijfde Pokémon Go community-dag is aangekondigd voor zaterdag 19 mei. Deze draait om Charmander, maar ook veel pokémon van de Red- en Blue-versie zullen de ronde doen.

Tijdens de community-dag zal Charmander veel vaker spawnen dan normaal. Niantic heeft nog niet bekend gemaakt wat de speciale move is die je tijdens de community-dag je pokémon kan aanleren. Spelers komen pas achter deze move wanneer ze Charmander evolueren in Charizard voor het einde van het event.

Nu lijkt dat onmogelijk, maar Niantic biedt een aantal bonussen aan. Zo krijgen spelers 3 keer de normale hoeveelheid stardust voor het vangen van pokémon. Lure modules zijn voor drie uur lang actief en er is ook een speciale community-dag sale box beschikbaar.

Het event is drie uur lang en het tijdstip is afhankelijk van waar je woont. In Nederland begint het event om twaalf uur in de middag en eindigt dus om drie uur in de middag.

pokemon go community day

Vorige week was het Kanto-event van Pokemon Go nog bezig. Spelers kregen tijdens dit event een week lang het dubbele aantal candy voor het vangen van pokémon.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren