1. Pokémon Go krijgt 'Adventure Sync'-feature

Pokémon Go krijgt 'Adventure Sync'-feature

Broedt eieren uit en verdien Pokémon Candy zonder te spelen

Pokémon Go krijgt een nieuwe feature genaamd Adventure Sync. Met deze nieuwe feature kan je zonder echt de mobiele game te spelen toch progressie maken door afstand af te leggen om zo Pokémon-eieren uit te broeden en het vinden van Pokémon Candy.

Als Pokémon Go opgestart is en weer weg geklikt wordt, zodat het op de achtergrond van je smartphone nog aanstaat, worden dankzij de Adventure Sync toch de afstanden gemeten die je afgelegd hebt. Zo kun je alsnog voortgang maken voor het uitbroeden van Pokémon-eieren en het vinden van Pokémon Candy.

Pokémon Go

Wanneer Pokémon Go op de achtergrond aan staat en je nieuwe afstanden hebt gemaakt, worden deze bij het openen van de game gesynchroniseerd. De speler krijgt ook wekelijks een samenvatting van de progressie die gemaakt is qua hoeveel kilometers je hebt afgelegd voor het uitbroeden van eieren. Via je Trainers-profiel kun je deze progressie terugvinden. Met de Adventure Sync krijg je push-meldingen wanneer je Pokémon een Candy heeft gevonden of wanneer een Pokémon-ei klaar is om uit te komen.

Pokémon Go

Adventure Sync kan samengekoppeld worden met Apple Health voor Apple-apparaten en Google Fit voor Android-apparaten.

Onlangs werd bekendgemaakt dat de vierde generatie naar Pokémon Go is gekomen. De speler kan nu onder ander Piplup, Chimchar en Turtwig vinden samen met andere nieuwe pokémon. Ook zijn er naast de nieuwe feature Adventure Sync ook oudere features aangepast in Pokémon Go.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren