1. Pokémon GO krijgt corona-update

Pokémon GO krijgt corona-update

Mensen worden binnengehouden

Niantic, de ontwikkelaar van de mobilegame Pokémon GO, heeft een update uitgebracht vanwege het coronavirus. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een statement tegenover Polygon.

Pokémon GO is een mobilegame waarbij spelers normaal gesproken juist naar buiten moeten gaan om pokémon te vangen, maar Niantic vindt met de pandemie die op dit heerst het niet veilig meer om spelers naar te buiten te laten gaan om de game te spelen. Eerder maakte de ontwikkelaar al bekend dat onder andere de Abra communtiy day-evenement en het eerste seizoen van de Battle League zijn uitgesteld. Niantic heeft in een persbericht tegenover Polygon gezegd dat ze voorlopig focussen op updates die de game vermakelijk maken vanuit huis.

Eén van deze updates is nu al uit. Hiermee zijn Incense Packs (items waarbij meer pokémon in de omgeving van de speler opduiken) nu tijdelijk in de aanbieding met 99 procent korting. Met de update hoeven er ook minder stappen gezet te worden om eieren uit te broeden en zijn de wachttijden bij de Pokéstops een stuk korter. Welke updates er nog meer uit gaan komen is nog niet bekend.

pokemon go

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren