1. Pokémon Go ontvangt Pokémon Home-integratie

Pokémon Go ontvangt Pokémon Home-integratie

Zet pokémon nu over naar Pokémon Home... als je level 40 bent

Pokémon Go-spelers kunnen nu pokémon overzetten naar Pokémon Home.

De dienst is vooralsnog alleen beschikbaar voor mensen die level 40 zijn in de game. Het overzetten kan gedaan worden door de Go Transporter in Pokémon Go te gebruiken.

Dit item heeft echter maar een beperkte hoeveelheid energie, en elke pokémon die overgezet wordt kost wat energie. Als een pokémon shiny, legendary of mythical is vergt het nog meer energie - zo verbruiken shiny legendaries 9000 energiepunten van de 10.000 beschikbare energiepunten.

De Transporter laadt automatisch weer op, maar van een lege naar een volle batterij gaan duurt ongeveer een echte week. Men kan er ook voor kiezen om hem meteen in één keer op te laden via PokeCoins. Van een lege naar een volle batterij gaan kost 1000 munten.

Pokémon Home lanceerde in februari dit jaar en laat spelers hun pokémon uit verschillende games bewaren en zo gebruiken in andere games. De dienst was eerder al beschikbaar voor Pokémon Sword en Shield en Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee, maar na aandringen van fans is het nu dus ook beschikbaar in Pokémon Go.

Meer informatie over de wisselwerking tussen Pokémon Go en Pokémon Home is op de officiële site te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wat een smerige service zeg. Is weer typisch onrealistisch lang wachten of betalen om Pokémon over te zetten. Je betaald toch ook al voor Pokémon home…
    Ik ben best een Pokémon fan, maar dit soort praktijken slaan helemaal nergens op. Gelukkig hoef ik het zelf niet te gebruiken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren