1. Spelersaantal Pokémon Go op hoogste punt sinds lancering

Spelersaantal Pokémon Go op hoogste punt sinds lancering

Dat wordt vangen deze zomer!

SuperData, een website dat statistieken over games publiceert, zegt dat Pokémon Go opnieuw in piek in gebruikers heeft. De eerste was net na de lancering.

Over de player-base worden geen precieze cijfers gegeven door Superdata. Wel wordt vermeldt dat Pokémon Go afgelopen mei 104 miljoen dollar opleverde. Dit is een stijging van 174% ten opzichte van vorig jaar.

Daarnaast begint de zomer van Pokémon Go 30 juni en 1 juli met het Safari Zone-evenement in Dortmund. Tijdens dit event spawnen er meer Roselia’s, waar ook een Shiny-variant aan wordt toegevoegd.

Op 14 en 15 juli zijn er onder andere meer Trapinch’ en Feebas’, Alolan Geodude en Alolan Diglett te vinden.

Pokémon Go

"Deze stijging in spelers is waarschijnlijk te wijten aan de recente toevoeging van het vrienden- en ruilsysteem, de introductie van Pokémon: Let's Go en het feit dat de zomer net begonnen is. "

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Daar geloof ik echt niks van. Een week na release speelde echt bijna iedereen die game, en nu zie je helemaal niemand meer. Of worden de mensen die de app nog op zijn telefoon hebben staat ook meegerekend?
  • @Robskeee indd vraag ik me ook af
  • @rpenning zo nu en dan zie je nog een 40'jarige man, sigaret en slobberkleren Go spelen. Voor de rest eigenlijk niet meer, inderdaad.
  • @Richh ik hoor ook nooit meer kinderen erover nee heb wel collegas van 40 die het nog spelen ja haha
  • In de trein zie ik ook nog steeds oude vrouwen Go spelen. Ik geloof het wel..

    Zels hier boven mij zijn al 3 reacties wat de populariteits peiler compleet maakt :p
  • Ik geloof er ook weinig van…
  • @Piet S. Bij mij in het dorp is nog een hele pokemon go groep😂 soms staan ze met 30 mensen bij een pokestop😂. Natuurlijk zijn dit wel veel minder dan dat er eerst in het dorp liepen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren