1. Pokémon Go-spelers kunnen vanaf volgend jaar online vechten

Pokémon Go-spelers kunnen vanaf volgend jaar online vechten

In de Pokémon Go Battle League

Vanaf volgend jaar kunnen Pokémon Go-spelers eindelijk tegen trainers van over de hele wereld vechten. Ontwikkelaar Niantic heeft aangekondigd datde Pokémon Go Battle League begin 2020 gaat beginnen.

Vorig jaar introduceerde Niantic de Trainer Battle-modus, hier kunnen spelers het ook tegen elkaar opnemen, maar alleen als ze dichtbij elkaar zijn of als trainers elkaar toevoegen aan hun vriendenlijst. Niantic borduurt met de Go Battle-modus dus verder op de Trainer Battle-modus.

De optie om tegen willekeurige spelers van over de hele wereld te kunnen spelen komt voor veel Pokémon Go-fans als broodnodig. De optie om tegen je vrienden te kunnen spelen is leuk, maar dat heb je op een gegeven moment wel gezien. Daarnaast kom je op straat nou niet bepaald snel andere Pokémon Go-trainers meer tegen.

Veel heeft Niantic nog niet bekendgemaakt over die nieuwe multiplayer-optie. Het enige wat de ontwikkelaar naast de onthulling heeft vrijgegeven is dat spelers per rang ingedeeld worden en dat de modus competitief gespeeld kan worden. Verder geeft de maker van de hitgame aan dat ze binnenkort meer details vrijgeven en dat er spoedig een gedetailleerde video over de nieuwe multiplayer-modus verschijnt.

De Pokémon Go Battle League ergens begin 2020 van start.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Hopelijk een turn-based gevechtssysteem met 4 aanvallen. Dan dat je als een gek tegen elkaar op je scherm aan het rammen bent zoals in de Raid Battles. Zou niet weten hoe je het anders competitief wilt maken. Zou voor mij wel een reden zijn om weer Pokemon GO op te pakken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren