1. Pokémon Home-glitch laat spelers ‘verboden’ pokémon overzetten naar Sword en Shield

Pokémon Home-glitch laat spelers ‘verboden’ pokémon overzetten naar Sword en Shield

In de Nintendo Switch-versie

Door een glitch is op het moment mogelijk om niet beschikbare pokémon over te zetten naar Pokémon Sword en Pokémon Shield vanuit Pokémon Home. De glitch is onlangs ontdekt door een aantal gebruikers.

Pokémon Home lanceerde afgelopen februari op de Nintendo Switch en smartphones. De glitch duikt alleen op in de Nintendo Switch-versie van de onlineservice van Pokémon.

De glitch ontstaat wanneer de speler een pokémon in de box in het rechter gedeelte van het scherm zet van Pokémon Sword en Shield. Vervolgens moet de gebruiker de pokémon die niet beschikbaar is in Pokémon Sword en Shield naar het linkergedeelte van het scherm van Pokémon Home brengen.

De software raakt op de een of andere manier in de war en de pokémon die niet beschikbaar zijn in Pokémon Sword en Shield komen terecht in de boxen van de nieuwe generatie Pokémon-games. De tweet hieronder laat de glitch in werking zien.

De glitch werkt niet perfect. De niet-beschikbare pokémon hebben geen 3d-modellen, waardoor ze in de game onzichtbaar zijn. Wel kunnen de pokémon sterker worden en hun aanvallen gebruiken. Wanneer en of Nintendo deze glitch gaat repareren is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • En dan word je gebanned omdat je animatieloze pokemon hebt. We weten allemaal dat nintendo geen medelijden heeft en je keihard banned. Wel grappig dat ze achter zon glitch zijn gekomen.
  • @iRayneNL
    Banned? Ik moet het nog zien. Heb nog niets gehoord over mensen die de time exploit gebruiken in ieder geval.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren