1. Pikachu-reward en pokémon-klonen naar Pokémon Go

Pikachu-reward en pokémon-klonen naar Pokémon Go

Voor toernooi en release van eerste Pokémon-film-remake

De pokémon-klonen en een nieuwe Pikachu-reward komen deze naar Pokémon GO. De redenen hiervoor is de release van remake van originele Pokémon-film en de Pokémon GO Battle League die bijna start.

De pokémon-klonen komen uit de originele Pokémon-film; Mewtwo Strikes Back uit 1998. Ze bestaan uit de drie originele starters, Venusaur, Blastoise en Charizard. Ook komt de Pikachu-kloon uit de film naar Pokémon GO toe. De kloonpokémon zijn vanaf nu in de mobile-game te vinden. De reden voor de komst van de klonen is de release van de eerste Pokémon-film-remake; Mewtwo Strikes Back Revolution die 27 februari uitkomt op Netflix.

Pokémon Kloons

De nieuwe Pikachu-beloning is voor het toernooi van Pokémon GO: Pokémon GO Battle League. Het gaat om Libre Pikachu, een Pikachu verkleed als een worstelaar. Spelers krijgen deze Pikachu als ze zich aanmelden voor het toernooi. Aanmelden kan door vijf kilometer in Pokémon GO te lopen. Wanneer het toernooi start is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren