1. Pokémon komt mogelijk naar Universal Studios in Orlando

Pokémon komt mogelijk naar Universal Studios in Orlando

Zou in 2020 klaar zijn, terwijl Super Nintendo World in 2023 opengaat

Het Universal Studios-pretpark in Orlando, Verenigde Staten zou een gedeelte gebaseerd op de Pokémon-franchise krijgen.

Dat meldt WFTV, waar men claimt dat meerdere bronnen dit gerucht bevestigen. Het is sowieso de bedoeling dat er attracties gebaseerd op Nintendo-games worden gebouwd in het park door de deal die Nintendo met Universal Studios heeft gesloten. Deze attracties zouden zich op Mario Kart en Donkey Kong richten, maar nu zou daar dus ook Pokémon bij zijn gekomen.

Het Pokémon-gedeelte zou aan het kindergedeelte van Universal Studios worden toegevoegd waar op dit moment attracties gebaseerd op Barney en Woody Woodpacker staan. Het Pokémon-gedeelte zou in 2020 opengaan. De andere Nintendo-attracties die onderdeel zijn van 'Super Nintendo World', zouden gebouwd worden op een nieuw gebied binnen het park dat onlangs is opgekocht. Dit gebied zou in 2023 klaar moeten zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Donkey kong alleen daarvoor ga ik er naar toe haha En aangezien ik nog nooit naar de andere pretparken die daar zijn ben geweest pik ik alles mee
  • Er staan wat feitelijke fouten in dit artikel.
    Zo is het oppervlakte van Kidszone erg groot en zou de originele locatie voor Nintendo Land worden (Mario Kart, Donky Kong coaster en het kasteel van Princes Peach. In de originele pitch aan Nintendo zaten o.a. ook Zelda en Bullet Bill maar die plannen zijn terug gebracht en die versie wordt nu in Japan gebouwd.

    Universal heeft een enorm stuk grond gekocht een stukje verderop. Genoeg voor 2 thema parken, een uitgaansgedeelte en een lading hotels. Zoals gebruikelijk werd dat project opgehouden door een rechtszaak maar dat heeft inmiddels z'n beloop genomen en Universal/ComCast zal (naar geruchten) zelfs ruim 80 acres extra erbij kopen. (Gerucht blijkt waar te zijn http://www.orlandosentinel.com/business/brinkmann-on-business/os-bz-universal-acquires-more-property-20180412-story.html)

    Door het enorme succes van de Switch en het enorme succes van de 2 Harry Potter landen (verdeelt over Universal Studios en Islands of Adventure) heeft Universal besloten Nintendo Land opnieuw vorm te geven. Geruchten bestaan dat de ip over 2 of zelfs 3 parken wordt verspreid. Pokémon gaat daar waarschijnlijk ook deel van uitmaken (net als Zelda) maar hoe die verdeling plaats gaat vinden is nog onduidelijk.

    Dat Kidszone zal verdwijnen is een feit. E.T. zal blijven maar de rest is gedateerd. Of dit de nieuwe locatie wordt voor een Nintendo land of niet is onduidelijk. Er bestaat namelijk ook een gerucht dat daar DreamWorks Animation of Illumination attracties gaan komen en dat Nintendo naast het Man in Black gebouw geplaatst gaat worden (een enorm stuk grond). Het gerucht gaat zo ver dat een makeover van Man in Black naar Pokémon een onderdeel van dat thema gebied gaat zijn maar vooralsnog is dat slechts een gerucht. Hoe dan ook wordt Pokémon niet toegevoegd aan Kidszone. Dat durf ik wel met zekerheid te zeggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren