1. Pokémon krijgt grootse jubileumviering volgend jaar

Pokémon krijgt grootse jubileumviering volgend jaar

Logo van het jubileumjaar onthuld

Pokémon bestaat volgend jaar 25 jaar en The Pokémon Company hint alvast naar een grootse viering.

Traditiegetrouw werd gisteren de Macy's Thanksgiving Day Parade gehouden in Manhattan, New York. Dit jaar liep er een groep dansende Pikachus rond. Een aantal mensen verkleed als pokémontrainers onthulden een grote banner met daarop het logo van het jubileumjaar van de franchise.

Op 27 februari 1996 verschenen Pokémon Red en Blue, de eerste spellen in de langlopende franchise, in Japan. Volgend jaar bestaat de serie dus 25 jaar. Het is niet bekend wat The Pokémon Company precies gaat doen om dit jubileumjaar te vieren, maar het bedrijf laat weten dat het meer over "de erg speciale aankomende viering" onthult op een later moment.

Hieronder is te zien hoe het logo wordt onthuld tijdens de parade.

Pokemon

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nieuwe game aankondigen met gen 1 tot en met 4? Na gen 4 was het na mijn mening een beetje klaar. Vooral de laatste 2 a 3 gens zijn de nieuwe pokemon echt belachelijk lelijk.

  Overigens speel ik door corona weer volop pokemon go. Dat leeft echt meer dan ooit op dit moment met veel leuke events en natuurlijk de remote raid pass, waardoor je nu echt kans hebt om je pokedexen te completen als je alleen speelt.
 • Ik verwacht op Pokemon Day de aankondiging van Gen 4 remakes Diamond en Pearl. Ik denk ook eerlijk gezegd dat bij fans het 25 jarige bestaan niet compleet is als er geen aankondiging is van een nieuwe main core game.

  Of ze moeten iets compleet nieuws bedenken wat nog veel beter dan een main game moet zijn en dat op de Switch moet uitkomen. Nee Pokemon League of Legends ik kijk niet naar jou.
 • @Snafu9
  Geef mij maar een volledig open wereld Pokémon game. Opvallend is dat uit leaks is gebleken dat Sword en Shield volledig open wereld had moeten zijn. Toch jammer al die tijdsdruk
 • @blue_blade_3

  Maar gelukkig kregen we Town ervoor terug!
 • @benjaminben
  Ja precies!
 • @blue_blade_3

  Nee echt zonde. Ik zou zo graag willen weten wat voor game we zouden krijgen wanneer een Pokemon maingame een RDR2 of Cyberpunk treatment zou krijgen qua ontwikkeltijd, mankracht en geld. Een uitgebreide open wereld Pokemongame… man man man daar heb ik wel 150 euro voor over.
 • Poeh ik ben echt oud.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren