1. Update: Master trainers Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee onthuld

Update: Master trainers Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee onthuld

Na het hoofdverhaal vechten tegen 'Master Trainers'

Update: Nintendo heeft een trailer uitgebracht waarin de Master Trainers worden onthuld. Uit de beelden blijkt dat spelers 151 een-op-een-gevechten voeren om de ultieme Pokémon Master te worden.

Origineel bericht: Pokémon Let's Go Pikachu! en Let's Go Eevee! krijgen een post-game-feature genaamd Master Trainers. Game director Junichi Masuda, laat weten om de nieuwe Pokémon-games wat moeilijker te maken voor de ervaren spelers dat in de post-game ook daadwerkelijke uitdagingen staan te wachten.

Er was veel kritiek van de ervaren Pokémon-fans over dat Pokémon Let's Go Pikachu! en Let's Go Eevee! te makkelijk gaan worden doordat het vooral gebaseerd is op Pokémon Go. Doordat het geen traditionele Pokémon-game wordt, hoopten veel spelers nog op meer uitdaging in Pokémon Let's Go Pikachu! en Let's Go Eevee!. Nu laat game director Masuda in een interview met Polygon weten dat spelers na de main story kunnen vechten tegen zogenoemde 'master trainers'.

Masuda vertelt dat een groot gedeelte van de moeilijkere onderdelen te vinden zijn na het spelen van de normale game. De redenen waarom je je pokémon wilt versterken, is omdat je na de main story deze master trainers tegenkomt, met erg sterke pokémon.

Ook al is Pokémon Let's Go Pikachu! en Eevee! vooral gemaakt voor beginnende spelers, toch kan deze nieuwe feature de uitdaging worden voor ervaren spelers om het alsnog een kans te geven.

Pokémon Let's Go

Pokémon Let's Go Pikachu! en Eevee! verschijnt op 16 november op Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Dit is in ieder geval al een mooie toevoeging. Hopen dat er nog meer toevoegingen gedaan zijn! :-D

  Edit:
  Vet filmpje! Dat het maar snel half november is! :-D
 • Echt jammer dat ik niet enthousiast kan worden van deze game. Maargoed, het is voornamelijk voor kinderen erg leuk natuurlijk
 • @blue_blade_3

  Ik gelukkig wel! :-D Kijk er ontzettend naar uit!
 • @Piet S.
  Haha dat is goed om te horen. Niet elke game is voor iedereen natuurlijk ik ben nog steeds benieuwd hoe het met shinies zit en of ze overgezet kunnen worden straks
 • @blue_blade_3

  Schijnbaar werken shinies hetzelfde als in andere games. In battle zie je pas of een Pok shiny is. Hoe chainen, etc. werkt? Geen idee.

  En volgens mij is overzetten naar PLGP/E alleen mogelijk vanuit PoGo en overzetten naar de toekomstige nieuwe gen8 game is blijkbaar ook mogelijk (las ik laatst iets over).

  Meer dan bovenstaande weet ik ook niet. :-D
 • @Piet S.
  Zou wel apart zijn als ze over gezet kunnen worden ivm die geen abilities hebben enzo
 • @blue_blade_3

  Misschien dat ze random abilities toegekend krijgen? Geen idee?
 • @Piet S. Nee, shinies zie je al VOOR je battle aan sterretjes die om de Pokemon heen zweven. Ook zie je of de Pokemon groot is aan een rode gloed, of dat de pokemon klein is aan een blauwe gloed.

  Shiny hunten wordt dus makkelijker!
 • @Rickachu

  Dat is wel nice zeg! Veel beter! :-)
 • @Rickachu
  Shiny hunten heeft in mijn ogen pas nut als ik zeker weet dat ik ze kan overzetten:p anders kan ik ze niet aan mn verzameling toevoegen
 • @blue_blade_3

  Daar zit wat in, maar ik ga er eigenlijk wel vanuit dat dat kan (onderbuikgevoel). Anders zouden PLGP & E wel erg "afgesloten" games zijn, haha.
 • @blue_blade_3 Goeie! Geen idee of dat gaat gebeuren eigenlijk. Daar zitten wel wat haken en ogen aan misschien. Feitelijk houdt dit in dat je Pokemon uit PoGo competitief kan gaan gebruiken.
 • @Rickachu

  Ja, echter zit daar weer een 'maar' aan. Pokemon die overgezet worden vanuit PoGo naar PLGOP & E zijn allemaal level 1 en volgens mij gebeurt er ook iets met het CP… Ik weet echter niet of wat ik zeg precies klopt hoor! :-)
 • Ik wil gewoon wild battles en daarvoor experience krijgen.
 • @Silverwolf

  Tegen legendaries kun je wild battles voeren! :-)
 • De metapod vs metapod is een nice touch
 • Die master trainers zien er nou niet bepaald leuk uit. Begrijp ik het nu goed dat je tegen dezelfde Pokémon vecht, alleen heeft hij "speciale" aanvallen? Hoe kan je nou beter zijn dan een Pokémon met dezelfde weaknesses zonder dat je zelf een super effective move hebt? Ik snap er niks van
 • @blue_blade_3

  Je hebt schijnbaar 151 Master Trainers die allemaal met 1 Pokemon vechten. Tegen hen kun je alleen vechten met dezelfde Pokemon (bv. Charizard vs. Charizard) en items zijn niet bruikbaar. Verder gebruiken ze 'onverwachte aanvallen', maar volgens mij zijn het geen aanvallen die ze normaal gesproken niet kunnen leren.

  Dat is wat ik ervan begrijp.

  O en als je wint, dan krijgt je de titel van die Master (bv. Mewtwo Master).
 • @Piet S.
  Dat zag ik inderdaad. Maar ik ben vooral benieuwd naar de "onverwachte aanvallen" hopelijk bedoelen ze gewoon eggmoves of move tutor moves. Zoals volt tackle van pikachu uit HGSS van Red.

  Dat zou dan wel weer tof zijn. Gyarados kan namelijk nu al Thubderbolt gebruiken en de kabutops heeft giga drain tot zijn beschikking. Ze zullen dus wel speciaal gemaakt zijn om "zichzelf" te kunnen verslaan.

  Maar ik hoef geen charizards met surf te zien in ieder geval haha
 • @blue_blade_3

  Hahah, dat begrijp ik inderdaad! :'-D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren