1. Schroefvormige pokémon Meltan in de schijnwerpers

Schroefvormige pokémon Meltan in de schijnwerpers

Research naar Meltan en mogelijke evolutie getoond

In de nieuwste trailer voor Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Let's Go, Eevee! wordt in een gesprek tussen Professor Oak en Willow de Mystery Box onthuld om zo Meltan te vangen. Tevens wordt het bestaan van Meltan in een andere video toegelicht waar een mogelijke evolutie naar wordt gehint .

Om de Mystery Box te krijgen, moet je een pokémon van Pokémon GO sturen naar Pokémon: Let's Go, Pikachu! of Let's Go, Eevee! Hierna kan Meltan gedurende dertig minuten lang gevangen worden. Als de tijd op is, sluit de Mystery Box weer en moet je opnieuw een pokémon verzenden naar Pokémon: Let's Go, Pikachu! of Let's Go, Eevee!.

Meltan is ook deze winter te vinden in Pokémon Special Research-missies. Het is tot nu toe niet duidelijk of deze missies exclusief zijn voor spelers die verbonden zijn met Pokémon: Let's Go, Pikachu! of Let's Go, Eevee!. Bekijk hier hoe Meltan verder leeft met zijn soort en wat voor soort evolutie Meltan mogelijk heeft.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Let's Go, Eevee! zijn vanaf 16 november verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Deze mag op de bult bij Magnemite en alle andere lelijke mechanische monsters die ik nooit in mn team wil hebben. Zandkastelen en pedo luchtballonnen ook niet btw.
 • @benjaminben
  Haha peso luchtballonnen vond ik wel een mooie opmerking:p
 • Waar zie jij een schroef?!?

  Deze Pokemon is gewoon bout.
 • @CyberMaranoid

  Een moer bedoel je…
 • @Ramirez

  Je slaat de spijker op zijn kop

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren