1. Pokémon Sun and Moon en One Punch Man te zien op Netflix

Pokémon Sun and Moon en One Punch Man te zien op Netflix

Bingen maar

Netflix heeft Pokémon Sun & Moon en One Punch Man toegevoegd aan de dienst. Sinds oktober is Netflix zich meer aan het focussen op de anime markt.

Netflix biedt nu al een tijdje het eerste seizoen van Pokémon aan, maar nu is ook het twintigste seizoen genaamd Sun & Moon uitgebracht op de streamingdienst. Het seizoen wordt momenteel uitgezonden in Japan en Amerika. Het seizoen komt op 26 april 2018 in Japan tot een einde.

In tegenstelling tot het eerste seizoen volg je in Sun & Moon meer het alledaagse leven van Ash. Keer op keer gyms langsgaan is nu dus minder van toepassing.

One Punch Man

One Punch Man is sinds 1 april (nee het was geen grap) te zien op Netflix. In deze serie volg je een toegewijd individu die erg sterk wordt door elke dag dag 100 push ups, 100 sit-ups, 100 squats te doen en daarnaast ook nog 10 km hard te lopen. Door deze training kan hij iedereen in één klap verslaan.

Netflix is al langere tijd aan het uitbreiden op anime's. Zo namen ze in oktober Taito Okiura aan voor de positie van director of anime. Deze man heeft een grote passie voor anime en producent voor de succesvolle serie genaamd 'Afro Samurai'. Deze serie werd geschreven en geïllustreerd door Takashi Okazaki. Ook verzorgde rapper RZA de muziek voor de serie en sprak Samuel L. Jackson de stemmen in.

Wat voor anime wil jij nog meer zien op Netflix? Gooi het in de comments en wie weet zien we het binnenkort terug in de lijst met anime!

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Ze mogen de resterende seizoenen van Bleach er ook eens opgooien. De soul society arc is natuurlijk de beste maar het voelt niet compleet aan op Netflix zonder de rest.

    Voor de rest kan ik niet echt op dingen komen, de meeste series die Netflix niet heeft kijk ik wel op Crunchyroll.

    Maar om een paar op te noemen: de originele Digimon serie (niet die fusion troep), Fairy Tail en Tokyo Ghoul.


    Vooral Tokyo Ghoul zou ik erg waarderen! :D
  • Attack on Titan zou ik ook wel op netflix willen.
  • @Lync Ja ik ook. Zoveel anime die erop komen behalve Attack on Titan. Ik gok dat het komt door de langzame progressie van de anime
  • Mijn netflix staat ineens ramvol anime… Heb one punch man meteen gebinged :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren