1. Pokémon-trainer herenigd met team na twintig jaar

Pokémon-trainer herenigd met team na twintig jaar

Met de kracht van ruilen

Een Pokémon-trainer is na twintig jaar herenigd met zijn team uit de Nintendo 64-game Pokémon Stadium. Via Twitter kwam de man in contact met degene die zijn oude cartridge had gekocht via eBay.

De situatie was puur toeval. Derek R Rose had via eBay een cartridge gekocht van Pokémon Stadium. Toen hij de game ontving, bleek er een naam op te staan die niet in de omschrijving stond en hij besloot te klagen op Twitter. Op de cartridge stond de naam ‘Sam G’. Onder de tweet noemde iemand zijn vriend, omdat hij dezelfde naam had. Toen Sam de tweet zag, herkende hij zijn oude game.

Derek en Sam kwamen met elkaar in contact en via verschillende ruilmethodes zijn de pokémon van Sam uit Stadium naar zijn kopie van Pokémon Sword en Shield gezet. Hiermee is de trainer na twintig jaar met zijn oude pokémon herenigd. De tweet is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Dit vind ik wel gaaf. Jeugdvrienden, ondanks dat het natuurlijk gewoon bytes zijn, weer terug zien is altijd mooi ;) Stukjes herinneringen ;)
  • @benjaminben
    Precies. Soms kijk ik wel eens naar mijn shiny collectie en dan herinner ik me weer waar ik ze heb gevangen en hoeveel moeite het soms heeft gekost
  • Ik denk nu ook, misschien beter gezegd mijn persoonlijke mening, is dat ondanks de koper een cartridge heeft waar op is geschreven nu toch emotioneel meer waarde heeft dan de dag dat hij de game had ontvangen.

    Ja, er is nog steeds op geschreven, maar nu zit er een mooi verhaal aan vast waarbij de Pokémon terug zijn bij de originele eigenaar.
  • Wacht dat kan toch niet? Stadium werkte met Blue en Red. Gen 1 en 2 zijn volledig geïsoleerd van de andere gens. Er is geen enkele manier om die mons na de latere gens te zetten. Of ik ben nu gek?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren