1. Pokémon Unite-presentatie heeft meer dan 150 duizend dislikes op YouTube

Pokémon Unite-presentatie heeft meer dan 150 duizend dislikes op YouTube

Veel fans zijn niet blij

De Pokémon Presents-presentatie die de moba-game Pokémon Unite aankondigde heeft duizenden dislikes gekregen. De teller staat op het moment van schrijven op 168.000 dislikes en 76.000 likes bij YouTube.

De trailer van de moba-game staat ook al op 55.000 dislikes met 19.000 likes. Veel Pokémon-fans zijn boos omdat ze de aankondiging niet groot genoeg vonden dan wat The Pokémon Company deed voorkomen. De fans hadden eigenlijk een aankondigingen van een nieuwe Pokémon-game verwacht. Een ander pijnpunt is dat Pokémon Unite free-to-start gaat zijn en dat de game mogelijk alleen te spelen is als er geld betaald moet worden.

Pokémon Unite gaat uitkomen op de Nintendo Switch en smartphones. Wanneer de game uit gaat komen is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • En volledig terecht misschien moet de Pokemon company minder aan uitmelken doen.
 • Dat is nog te weinig. Wat een meuk zeg…
 • Ik kijk hier ook niet echt naar uit moet ik zeggen..
 • Was echt gehyped voor de presentatie en viel flink tegen.
 • Wauw… Ze hebben bij beide video's duizenden dislikes verwijderd. Wat triest zeg…
 • @PietS.
  Geeft wel veel aan hoe Pokemon er op dit moment in staat. Is dat het Amerikaanse of Japanse Pokemon kanaal? Eigen zin doordrammen en niet naar je fans luisteren.

  Ik ben er voorlopig klaar mee met Pokemon. Heel lang steunde ik ze maar nu is bij mij de maat vol. En ik ben bang dat GameFreak dit ook niet gaat oplossen komende spellen daar zijn ze te eigenwijs voor en durven ze geen grote stappen te zetten. Wordt tijd dat een andere grote studio zich ermee gaat bemoeien die de verwachtingen wel aan kan. Maarja dat zal nooit gebeuren aangezien The Pokemon Company helemaal op slot zit wat betreft de aandelen en zeggenschap.
 • @Snafu9
  Op het Amerikaanse kanaal. Op het Japanse kanaal staat standaard Likes/Dislikes uit bij alle video`s. Dat laatste is iets Japans als je zo rond kijk, kanaal van namco staat dit ook standaard uit.
 • En terecht. Het feit dat ze de dislikes hebben verwijderd zegt genoeg over hun: Ze kunnen kritiek niet waarderen haha.
 • Terecht hoopte zelf op een nieuwe Pokken Tournament.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren