1. Poolse retailer gaf gratis Fallout 76 weg bij $5 duimgripjes

Poolse retailer gaf gratis Fallout 76 weg bij $5 duimgripjes

De Poolse winkel X-Kom heeft vorige week een bijzondere combinatiedeal aangeboden: haar klanten kregen gratis de game Fallout 76 bij het bestellen van duimgripjes. De deal kostte omgerekend nog geen vierenhalve euro.

Inmiddels is de online retailer helemaal door haar duimgrips heen en is de deal ook niet meer live. Redditor u/Zupa84PL wist er nog wel onderstaand screen shot van te maken. Hierop is te zien dat het combinatiepakket van iets meer dan zestig euro naar minder dan vijf euro zakte.

Fallout 76 is al eens eerder gebruikt om goedkopere producten aan de man te brengen. GameStop Duitsland gaf de game bijvoorbeeld ook gratis weg bij aanschaf van een gebruikte PlayStation 4-controller.

De game van Bethesda heeft een moeilijke start gehad. Zo waren er veel meldingen van bugs en andere technische problemen. Ook waren fans en pers weinig positief over de game. Onze redacteur Sam Beesems had er in zijn review (hij gaf de game een 5) het volgende over te melden:

"Fallout 76 is soms waanzinnig leuk wanneer je samen met vrienden of vreemdelingen op ontdekkingstocht gaat. Helaas ontdek je voornamelijk bugs en half doordachte spelmechanismen en ben je de helft van de tijd verscheurd tussen de overvloed aan dingen je kan doen. Mocht je dan uiteindelijk een richting gevonden hebben en op pad gaan, dan is het te hopen dat de ogenschijnlijk gemuteerde servers standhouden en geen roet in het eten gooien."

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Best een goede manier om naamsbekendheid te krijgen.
  • Ja wat wil je, wat een schijt spel heb hem voor 5 euro gekocht en paar avonden geprobeerd maar man wat een gefaal… Kan meteen de prullenbak in…
  • Al kreeg ik hem gratis, die rommel komt er bij mij niet in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren