1. Populaire Chinese mmo Swords of Legends Online komt naar het Westen

Populaire Chinese mmo Swords of Legends Online komt naar het Westen

Verschijnt deze zomer op pc

De populaire Chinese mmo Swords of Legends Online komt deze zomer naar het Westen.

Dat hebben uitgever Gameforge en ontwikkelaars Wangyuan Shengtang en Aurogon aangekondigd. De game lanceer op een nog niet specifiek genoemde datum in Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika en bevat Engelse, Franse en Duitse taalopties.

Deze "volledig geremasterde en verbeterde" versie van de game bevat zes speelbare klassen die elk hun eigen wapens, verhaal en speelstijl hebben. In de game kunnen twee specialisaties per klasse worden ontgrendeld. In de game bezoeken spelers diverse kerkers die zowel alleen als in multiplayer te doorlopen zijn. Ook zijn er raids voor twintig spelers en diverse PvP-modi. Alles is gebaseerd op Chinese legendes en mythologieën.

Gameforge brengt het spel naar het Westen. Het bedrijf geeft ook andere mmo's als Tera, Aion en Metin 2 uit. De game komt in drie verschillende edities uit via Steam, Epic Games Store en direct via Gameforge. De goedkoopste versie kost 40 euro. Door het spel alvast aan te schaffen, krijgen consumenten toegang tot aankomende gesloten bèta's en de mogelijkheid om een in-game naam voor lancering te registeren.

Meer informatie over de game en de reserveringsmogelijkheden is op de Gameforge-website te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren