1. Port-a-Fort laat Fortnite-spelers sneller bouwen

Port-a-Fort laat Fortnite-spelers sneller bouwen

Verschijnt binnenkort in de Battle Royale-modus

Fortnite: Battle Royale krijgt binnenkort een nieuw item waarmee spelers in rap tempo een fort hebben om zich te kunnen beschermen tegen vijanden.

In het update-menu van de Battle Royale-modus in Fortnite, dat bij het opstarten van de modus te zien is, kondigt ontwikkelaar Epic Games namelijk aan dat het binnenkort met de zogenoemde Port-a-Fort komt. In de beschrijving staat dat spelers met het item snel een defensieve positie kunnen innemen met behulp van de Port-a-Fort.

Het item is een soort granaat dat speler kunnen gooien om de Port-a-Fort te activeren. Epic vermeld namelijk ook dat het fort op impact zal verschijnen. In de onderstaande trailer laat Epic zien hoe het item is zijn werk gaat; de speler gooit de Port-a-Fort op de grond en er verschijnt een stevig fort.

Epic aangegeven dat de Port-a-Fort woensdag met de aankomende 3.5.0-update naar de Battle Royale-modus van Fortnite wordt gebracht. Afgelopen week bracht een update nog Vending Machines naar de spelmodus. Hiermee kunnen spelers op allerlei locaties op de map bouwmaterialen inruilen voor drie verschillende deals.

Maandag kondigde LawBreakers-ontwikkelaar Boss Key Productions overigens aan dat het de nieuwe battle royale-game Radical Heights gratis uitbrengt voor pc. Radical Heights moet het gaan opnemen tegen Fortnite: Battle Royale en PlayerUnknown's Battlegrounds.

Speel je nou Fortnite: Battle Royale op pc, PlayStation 4 of Xbox One, en wil graag met je vrienden van het andere platform gamen? Bekijk dan snel de special van onze vrienden van Gamer.nl waarin alles duidelijk staat uitgelegd.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Benieuwd hoe Fortnite eigenlijk tot stand is gekomen en wat voor obstakels Epic Games allemaal heeft moeten overkomen? Bekijk dan de special over de geschiedenis van Fortnite.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • stoer!!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren