1. PowerA creëert Switch-Animal Crossing- en Doom Eternal-Switch controllers

PowerA creëert Switch-Animal Crossing- en Doom Eternal-Switch controllers

Game in stijl

Fabrikant PowerA komt met drie nieuwe Switch-controllers, twee met een Animal Crossing-ontwerp en een derde met een Doom Eternal-ontwerp. Deze drie controllers worden toegevoegd aan de alsmaar groeiende collectie van Switch-controllers die worden geproduceerd door PowerA.

PowerA is al een tijdje bezig met het creëren van, door Nintendo gelicentieerde, controllers voor de Switch. Voorgaande ontwerpen toonden onder andere Zelda, Mario, Pikachu en nog meer. De nieuwe ontwerpen tonen twee langverwachte games, die niet veel verder uit elkaar hadden kunnen liggen. De Animal Crossing-controllers tonen geliefde personages uit de game met een mint-kleurtje, terwijl de Doom Eternal-controller volledig zwart is met rode accenten en het logo.

Op veel vlakken is de controller van PowerA niet anders dan de Pro-controller van Nintendo, de PowerA-controller bevat echter geen HD rumble en NFC-functionaliteiten. Dit is wellicht een verklaring voor de lagere prijs van 50 euro in plaats van de 60 euro voor de Pro-controller. Wel heeft de PowerA-controller twee knoppen aan de achterzijden die een functie toegewezen kunnen krijgen. De controller van PowerA heeft in plaats van een ingebouwde batterijen twee losse AA-batterijen nodig.

switch controller
switch controller
switch controller
switch controller
switch controller
switch controller

Spelers die graag hun collectie uitbreiden, of nog een controller nodig hebben en deze leuk vinden, kunnen ze vanaf 10 maart bestellen of een pre-order plaatsen via Amazon.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Grappig, zal wel zijn omdat doom en ac op dezelfde dag uitkomen :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren