1. Pre-orders en nieuwe demo System Shock-remake volgende maand live

Pre-orders en nieuwe demo System Shock-remake volgende maand live

Nightdive Studios werkt ook aan vr-versie System Shock 2

De pre-orders en een nieuwe demo voor de remake van System Shock moeten eind februari live gaan.

Dat heeft ontwikkelaar Nightdive Studios aangekondigd. De game kan ergens eind volgende maand via Steam, GOG.com en Epic Games Store worden gereserveerd. 

Iedereen die de game reserveert, ontvangt gratis System Shock 2: Enhanced Edition. Ook alle mensen die de crowdfunding van het project hebben gefinancierd met 30 of meer dollar ontvangen System Shock 2: Enhanced Edition gratis. De nieuwe versie van System Shock 2 moet ongeveer gelijktijdig met de remake van de eerste game lanceren.

De laatste demo voor de game moet onder andere het medische en het cyberspacelevel bevatten. Spelers kunnen daarbij lichaamsdelen van vijanden eraf hakken of schieten. Ook zijn er nieuwe dialogen ingesproken. Op consoles moet de demo op een later moment verschijnen.

De remake van System Shock werd in 2015 als een remaster aangekondigd door Nightdive Studios. Later kondigde het bedrijf aan dat het een remake werd. Net als in het origineel bezoeken spelers een ruimtestation waar een A.I. is losgeslagen. 

Er is nog geen precieze releasedatum bekend. Nightdive laat tot slot weten dat het ook aan een vr-versie van System Shock 2 werkt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren