1. Pre-orders voor PlayStation 5 gaan morgen mogelijk van start

Pre-orders voor PlayStation 5 gaan morgen mogelijk van start

Dat claimt een werknemer van een Britse gamewinkel

De officiële pre-orders voor PlayStation 5 zouden morgen mogelijk van start kunnen gaan.

Dat blijkt uit een inmiddels verwijderde tweet van gamewinkel Game Guilford uit Groot-Brittannië. "Mensen die op pre-orders wachten, sta paraat voor updates. PS5 heeft een aankondiging gepland morgen dus het balletje gaat deze week rollen."

Dit is opvallend, omdat Sony nog geen officiële uitspraak heeft gedaan over de releasedatum of prijs van de PlayStation 5. Winkelketens worden regelmatig echter op voorhand gewaarschuwd over aankondigingen, zodat ze zich kunnen voorbereiden op pre-orders. Mogelijk heeft de werknemer van de winkel in kwestie zijn mond voorbij gepraat, wat verklaart waarom de tweet is verwijderd.

PlayStation 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ok gaat t dan eindelijk deze week van beiden kampen starten?!
 • @xevulutionx
  Eindelijk? Is toch een prima tijd 2 maanden van te voren. Snap het probleem nooit of je nu je pre-order zet of 4 maanden geleden.

  Voordeel nu minder lang wachten tot je hem hebt en hopelijk krijgen we morgen nog een mooie presentatie met meer specificaties van de PS5.
 • @Snafu9
  Ik vind die staredown tussen de twee gewoon strontvervelend. De prijs an sich zal me worst wezen maar in het algemeen voor de consument en met de manier hoe we moeten praten qua voordelen of nadelen is het voor mij irritant. Geen datum geen prijs en maar wachten op de ander en elke presentatie dat omheen breien. Maar wellicht beleef jij dat dan anders.
 • @xevulutionx
  Naja als iets wordt aangekondigd ver van te voren vind ik het alleen maar irritant als ik heel lang nog moet wachten hahaha. Mij maakt de prijs ook niks uit want ik weet sowieso dat ik een PS5 zal nemen. Dus die staredown tussen die 2 heb ik sowieso niet.

  Wat ze wel mogen doen is iets meer duidelijkheid geven wat die PS5 kan. Ben vooral erg benieuwd of PS4 games af kunnen worden gespeeld. Zo ja alle of geselecteerde? Als ze dat nu doen vind ik het allemaal prima maar dat dan weer niet 1 week van te voren
 • @Snafu9

  Uhm is volgens mij al lang bekend gesmaakt dat de PS5 volledig BC is met PS4 games en dat het geen BC heeft voor PS1, 2 en 3 games
 • @Meta_coola
  Sony heeft dat nog steeds niet officieel bevestigd. Kan het in ieder geval niet terugvinden in een statement van Sony zelf. Alles wat ik daarover gelezen heb zijn geruchten van andere uitgevers of journalisten. Maar als jij die wel hebt lees ik die graag:)
 • @Snafu9
  https://blog.playstation.com/2020/03/18/unveiling-new-details-of-playstation-5-hardware-technical-specs/

  The PS5 will launch with backwards compatibility as one of its major features, unlike its predecessor the PS4.
  This feature was announced during the PS5 system specs deep dive and means that the console will be backwards compatible with a range of titles from the PS4 library.
  https://www.eurogamer.net/articles/ps5-backwards-compatibility-ps4-compatible-playstation-6300
 • @Meta_coola
  Nou morgen maar even een pre-order zetten haha. Nee geintje ik wacht dan eerst nog wel even af om welke games het gaat. Want daar ben ik nog wel benieuwd naar. Zoals ik het lees weten ze nog niet welke. Ja top 100 maar ook dat is nog niet zeker.

  Bedankt voor het artikel:)
 • @Meta_coola

  Weinig indrukwekkend en nog steeds niet bevestigd dat het om alle games gaat

  Oude games spelen die automatisch grafisch verbeterd worden tot de eerste gen xbox

  Dat is pas backwards comp zoals het hoort
 • Hier zit ik al erg lang op te wachten.
  Hopelijk is het morgen dan eindelijk zover!
 • Zijn er serieus mensen die een preorder op een ps5 of xbox doen zonder de prijs te weten?

  Ik w8 liever op een inruilaktie hoplijk komt die er.
 • @masters007

  Die wordt dus wss morgen bekend.
 • @masters007

  Yup heb ik wel gedaan. Prijs is geen issue aangezien ik geen 13 meer ben.
 • @san5324
  Wat een zelfvoldane opmerking zeg
 • @blue_blade_3

  Ja best wel sneu voor 'n volwassen man van 14 jaar.
 • @Mister Frowdo
  Ooh absoluut, absoluut!
 • @masters007
  die zijn er zeker. Ik heb alleen nog niet gepreorderd omdat ik graag bij de webwinkel naar keuze wil doen. Al is die xbox straks 800 dan pre-order ik m ook, maar wil wel dat alle gegevens ingeklopt zijn om niet weer ellende te hebben als de webwinkel zn gegevens bijwerkt en artikelnummer weer geupdate wordt en pre-orders weer geannuleerd worden oid. (ervaring uit de praktijk op werk en als klant)
 • @masters007

  Ondanks de prijs mij niet uitmaakt, preorder ik voorals nog niet. Maar ik ga ook niet wachten op een inruil actie want ik zie het nut niet om in te ruilen. Ik wil al mijn consoles behouden. De Sega Mega Drive, PSX, PS2, PS3, Wii, switch en straks ook de PS4 staan altijd gereed om aangesloten te kunnen worden ondanks de nieuwe generatie consoles in huis staan.
 • Ik ga de PS5 denk ik niet pre-orderen. Waarschijnlijk ga ik voor een RTX 3080, kon ik die maar pre-orderen.
 • @CerandoX.nl
  Komt die sowieso niet ergens in oktober? Nog maar even dus.
  Als ik nu overigens een pc zou bouwen zou ik misschien ook wel voor de 3080 gaan.

  PS5 pre-order komt er voor mij denk ik ook wel, mits de prijs in de lijn van de verwachting ligt. Ben erg benieuwd morgen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren