1. Pre-show Xbox Games Showcase bevat 'wereldpremières'

Pre-show Xbox Games Showcase bevat 'wereldpremières'

Vanaf 17:00 uur al aankondigingen

De pre-show van de Xbox Games Showcase bevat 'wereldpremières'. Dat delen Geoff Keighley van Summer Game Fest en Aaron Greenberg, general manager van Xbox op Twitter.

De pre-show begint donderdag om 17:00 uur, een uur voor de presentatie zelf. Aaron Greenberg meldt dat 'verschillende partners' aankondigingen doen tijdens de pre-show. De hoofdpresentatie richt zich op nieuwe Xbox Series X-games, waaronder de campagne van Halo Infinite.

Microsoft maakte eerder bekend dat de presentatie geen hardware- of service-aankondigingen bevat en wordt uitgezonden in 1080p. De Xbox Games Showcase duurt een uur en is 23 juli vanaf 18:00 uur te zien op Twitch en YouTube.

Daarnaast begint dinsdag 21 juli de Summer Game Fest Demo Week, waarbij gedurende zeven dagen ruim 60 demo's van aankomende games beschikbaar zijn op Xbox One. Onder andere Skatebird en Indiase platformer Raji maken onderdeel uit van de line-up.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben erg benieuwd. Naar deze Xbox pre show. Misschien daar de indie games of wat 3rd party tonen.
 • Ik vind dat nog steeds zo'n walgelijke term, die 'world premiere'
 • @MythicZ

  Mee eens hoeft niet voor elke trailer getoond te worden.
 • @MythicZ

  Eens. Ook ik kan mij daar flink aan storen.
 • @MythicZ

  Ik vind het zo irritant, dat het eigenlijk ook wel weer leuk wordt.
 • Call of Duty gaat denk ik getoond worden.
 • Dus zoals gewoonlijk een leuke Third-Party show voor de PlayStation- en PC-community.
 • Als fable erbij zit ben ik tevreden. De rest is bonus voor mij
 • Is dit de laatste jaren niet zo? Die stem zit vastgebeiteld in mijn hoofd. Maar goed, heb er zin in!
 • Zou het niet gewoon heel gek zijn als er geen world premieres zijn bij een show als dit? Hoe ze dat altijd doen is erg Amerikaans, gelukkig is er geen luid applaus van te voren voor extra crinche. Ik stoor me overigens harder aan het niet tonen van platformen waardoor de eerste niewuwsberichten na een show van een consoleboer allerlei exclusives lijkt te hebben. Een dag later zie je dat de andere consoleboer catchup moet doen om naar buiten te brengen dat t wel multiplatform is. Als kijker dien je dus extra op te letten op onzinzaken.

  edit: ik presteer gewoon even om steeds over het woordje PRE heen te lezen. Dus mijn betoog hierboven gaat niet helemaal op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren