1. Prey krijgt vandaag Mooncrash-dlc, deze zomer een vr-versie

Prey krijgt vandaag Mooncrash-dlc, deze zomer een vr-versie

Resetting Simula- Resetting Simulation

Voor Prey is vandaag de Mooncrash-dlc uitgebracht en ontwikkelaar Arkane Studios werkt aan een vr-versie van de shooter. Dit heeft de studio bekendgemaakt tijdens de E3-persconferentie van Bethesda.

In Mooncrash is het de bedoeling om uit een maanbasis te ontsnappen. Elke keer dat dit mislukt, herstart de simulatie met andere vijanden en buit. De dlc is te spelen met verschillende personages, die elk unieke vaardigheden bezitten. Tegelijkertijd met de dlc heeft Arkane Studios een update doorgevoerd die een New Game Plus, Survival-modus en Story-modus toevoegt aan de shooter.

Arkane Studios is van plan de vr-versie van Prey deze zomer uit te brengen. Deze bevat bovendien de Typhon Hunter-modus. In deze multiplayermodus neemt een mens het op tegen een team van mimics, die zich kunnen vermommen als alledaagse objecten.

E3

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren